Létrehozva: 2024.10.07. 06:00

Ezt hallanod kell! Varsányi Réka kipróbálta magát a Megasztárban: „Nem kizárt, hogy meglepetést fogok okozni”

Ismerős arc tűnt fel a Megasztár válogatóján. Varsányi Réka megmutatta: énekelni is tud. A zsűri mégsem szavazott neki bizalmat.

A Megasztár 7. évada tele van nagy meglepetésekkel: kiemelkedő tehetségek, és bizony ismerős arcok is feltűnnek. Közéjük tartozik Varsányi Réka is, aki korábban az Ázsia Expresszben mutatta meg rátermettségét.

Varsányi Réka
Varsányi Réka az Ázsia Expressz után a Megasztárban próbálta ki magát, s nem kizárt, másik műsorban is feltűnik majd (Fotó: Ripost)

Szeretnék a múltbéli nehézségek végére pontot tenni”

Mikor a kétgyermekes családanya a meghallgatáson a színpadra lépett, az öttagú zsűriből többen felismerték:
Az Ázsia Expresszből vagy ismerős: egy aranyszívű, nem kis türelemmel rendelkező személy, aki most új virágzását éli” – mutatta be Marics Peti Rékát, aki maga is felidézte:

Alekosz párja voltam másfél évig. Aztán egy ponton el kellett döntenem, hogy boldog szeretnék lenni, vagy ott maradok… Most már szeretnék a múltbéli nehézségek végére pontot tenni úgy, hogy az már nem fáj, és csak előre nézni” – mondta a produkciója előtt Réka.

Éneklése megosztotta a zsűrit: abban egyetértettek, hogy jól bánik a hangjával és kellemes a hangszíne, ugyanakkor a színpadi kiállásával nem voltak teljesen elégedettek. Azt javasolták Rékának, dolgozzon még a lámpalázán… A bájos énekes-jelölt most a Ripost-nak mesélt a megasztáros tapasztalatairól.

„Rúzsa Magdi-verzióban csendülnek fel az emlékezetemben”

Korábban próbálkoztam már tehetségkutatóban, de ott még jobban elvitte a produkciót az izgulásom. Most hónapokig készültem a meghallgatásra, de úgy látom, a lámpalázzal még van dolgom – fogalmazott Réka, majd nevetve hozzátette:
Egyébként ha valaki áll mellettem, már sokkal nyugodtabb vagyok. Lehet az gitáros, furulyás, citerás, mindegy” – viccelődött a családanya, aki bár nem jutott tovább a műsorban, nem adta fel álmait. 

Azt vallom, hogy ha félsz valamitől, annál jobban kell csinálnod. Eddig az élet minden területén bevált ez a filozófia.

Nincsenek bennem rossz érzések, mert nem jutottam tovább. Gyerekkorom óta nézem a Megasztár évadait. Imádom Rúzsa Magdi dalait, rengetegszer meghallgattam a megasztáros produkcióit: ha Máté Péter: Most élsz című számára, vagy az Ederlezi-re gondolok, Rúzsa Magdi-verzióban csendülnek fel az emlékezetemben. Szigorúbb volt, mint gondoltam, de ettől még ugyanúgy szeretem a munkásságát. Caramel és Marsalkó Dávid kedves szavai pedig nagyon jólestek az értékelésnél.

Varsányi Réka nem érzi rosszul magát, amiért nem jutott tovább (Fotó: TV2)

Varsányi Réka: „Nem kizárt, hogy meglepetést fogok okozni”

Bár a műsorban azt mondtam, hogy jövőre újrapróbálkozom, azóta átgondoltam, és arra jutottam, hogy talán nem is ez az én utam. Nem muszáj színpadon állnom. Leülhetek például a TikTok-on élőzni, ott sokkal bátrabban énekelek. Tudom, hogy nem vagyok egy Tina Turner, és nem is szeretnék feltétlenül főállású énekes lenni. De ez a személyiségem része: ha boldog vagyok: énekelek. Ha szomorú vagyok: énekelek. Jó lenne másoknak is segíteni azzal, hogy zenélek. Meg fogom találni ennek a módját” – tökélte el Réka, akit arról is megkérdeztünk, hogy látjuk-e még a közeljövőben képernyőn valamelyik TV2-es műsorban, mire sejtelmesen ennyit felelt:

Lehet, hogy fel fogok bukkanni valahol. Nem kizárt, hogy meglepetést fogok okozni

– titokzatoskodott mosolyogva.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek