FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.02.11.

Varsányi Réka köszöni szépen már jól van: „Nagyon egyedül voltam”

Alekosz exbarátnője kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, milyen a kapcsolata Kucsera Gáborral. És azt is megtudtuk, hogy Varsányi Réka bizony szingli anyukaként is szárnyal.

Varsányi Réka neve a legtöbbeknek az Ázsia Expressz, és nem utolsó sorban Alekosz miatt lehet ismerős, azonban a szőke hajú szépség azon van, hogy minél előbb levetkőzze magáról az utóbbi jelzőt. Kijelenthetjük, hogy nagyon jó úton halad ehhez, még úgy is, hogy útközben egy másik hírességgel is összeboronálták, aki nem más, mint Kucsera Gábor...

varsányi réka
Varsányi Réka nyitott az új szerelemre. (Fotó: Bors)

Varsányi Réka és Kucsera Gábor az új álompár?

Ezt a kérdést röviden meg tudjuk válaszolni: sajnos nem. Pedig kisebb túlzással egy ország szurkolt azért, hogy Gábor és Réka összejöjjön az Ázsia Expressz után, azonban ez a kapcsolat csak a rajongók fantáziájában létezik. Réka ugyanis kijelentette: Gáborral csupán barátok, és olyan mintha a kajakos a testvére lenne.

Mindenki azt találgatta, hogy van-e köztünk bármi. De sajnos el kell, hogy szomorítsak mindenkit, Kucsival csupán barátok vagyunk. Persze, van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi, de ez a kapcsolat barátságként mélyült el, olyan, mintha Gábor a testvérem lenne

kezdte Réka, aki szoros barátságot ápol a kajakossal, azt azonban szeretné kihangsúlyozni, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, mint a hollywoodi romantikus filmekben. Ők nem írogatnak egymásnak percenként, ellenben, ha szükségük van egymásra, akkor bármikor ott vannak a másiknak. 

Nem úgy kell elképzelni, hogy reggel felkelünk, és az az első, hogy egymásnak megüzenjük, mit álmodtunk. Viszont, ha bármelyikünknek szüksége van a másikra, akkor ott vagyunk egymásnak. Éppen ezért tudom azt is elképzelni, hogy nyáron bandáznak majd együtt a gyermekeink.

Nekem ez valahogy többet ad annál, minthogy beleugorjunk egy párkapcsolatba, aztán utána kiderül, hogy nem működik, két hét múlva vége, és oda egy barátság tette hozzá Varsányi Réka, aki azt is elárulta, hogy nyitott a szerelemre, azonban most már sokkal megfontoltabban válogat a lovagok között, és nem is sietteti a dolgot. Már csak azért sem, mert szingli anyukaként is tökéletesen le tudja foglalni magát.

Varsányi Réka
Réka szingli anyukaként sem unatkozik. (Fotó: Ripost)

Szingli anyukaként sem áll meg az élet

Bizony, Réka nagyon ügyesen feltalálja magát a mindennapokban férfi nélkül is. A gyereknevelés mellett egyedül állt neki a lakásfelújításnak, de még arra is tud időt szakítani, hogy verseket vagy meséket írjon. És akkor még az énekesi karrierjéről nem is beszéltünk...

Rájöttem, hogy túl sok akadályt gördítünk mi emberek magunk elé. Ráadásul mindezt feleslegesen. Nekem is hosszú idő volt, mire rájöttem, de most már tudatosan keresem azokat a helyzeteket, amelyekkel rá tudok cáfolni ezekre az akadályokra.

Például elkezdtem angolul tanulni, mert nagyon bántott, hogy az Ázsia Expresszben ez a hiányosságom hátráltatott. És másfél évvel ezelőtt az éneklésbe is belevágtam, járok tanárhoz, képzem magam. 

mondta a szőke szépség, aki bevallotta, hogy bizony a felismerése előtt voltak mélypontok az életében...

A családomra mindig számíthatok. Van két nővérem, anyukámhoz is sokszor fordulok, ha segítségre van szükségem. Édesapám ugye Skóciában él, de vele is szoktam beszélgetni. 

De az az igazság, hogy volt olyan időszak, amikor nagyon egyedül voltam, magányosnak éreztem magam, és szinte már az agyukra mentem.

Persze ők ezt nem mondták, de én éreztem, hogy sok vagyok. Ekkor kezdtem el sokkal többet foglalkozni magammal... Verseket, meséket írtam, belekezdtem a lakásfelújításba, tanulok és képzem magam, vagyis pörög az életem tette hozzá Réka.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg Katalin hercegnéről

life.hu

A kutyasétáltatás íratlan szabályai

vg.hu

Így áll Magyarország legnagyobb autópálya-alagút építési projektje – fotók

mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd hétvégén? 13 bevált recept szombat-vasárnapra

mandiner.hu

Így táncoltak örömükben az ukrán katonák, miután kiderült, hogy több orosz vadászgépet is lelőttek (VIDEÓ)

origo.hu

Már csak hónapjai lehetnek Zelenszkijnek

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. február 29.: grátisz ez a nap

ripost.hu

Molnár Anikó széttett lábakkal teljesen meztelenül - Forró fotó

life.hu

A stressztől is felborulhat a menstruációs ciklusod ( hirdetés)

she.life.hu

Így szüntette meg a cikluszavaromat a barátcserje ( hirdetés)

ripost.hu

Magyarországra menekítette szüleit Gianni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Ez ám a nagy fordulat: Vitray Tamás nem azt a nőt vette el, aki legutóbb a barátnője volt

FÜLES

Jön a második baba? Kiderült az igazság Kulcsár Edina várandósságáról

FÜLES

Kulcsár Edina és G.w.M nagy bejelentést tett a második gyermekükről

FÜLES

„Nincs víz, nincs vevő” — A kutyának sem kell Zámbó Jimmy 50 milliós nyaralója

FÜLES

Forró titkok: Tolvai Reni nyögéseitől volt hangos kollégája fürdőszobája

FÜLES

Balesetet szenvedett Schumacher Vanda: „Hát ja, ezt most cserélni kell!”

FÜLES

Nem bírta tovább G.w.M, bevallotta: „Erre vágytam, semmi másra. Rád kicsi hercegem”

FÜLES

Duplán érkezik a boldogság: ennek is örülhet a várandós Kulcsár Edina