Létrehozva: 2024.10.06. 21:01

T. Danny zenésze is kipróbálta magát a Megasztárban: „Jól tudok működni a fronton is"

Háttérből a frontra vágyik a billentyűs. T. Danny zenésze a Megasztárban próbálta ki magát.

Szerző Prac Lee

Kitörne a hátsó sorból T. Danny zenésze. Balogh Norbi szerencsét próbált a Megasztár színpadán, s alaposan feladta a zsűrinek a leckét.

t. danny billentyűse megasztár
T. Danny billentyűse szeretné kipróbálni magát a fronton (Fotó: TV2)

Megosztotta a zsűrit T. Danny billentyűsének szereplése

T. Danny billentyűse, Balogh Norbert is jelentkezett a híres tehetségkutató műsorba, mert úgy érzi, a fronton is megállná a helyét. Kisugárzása, színpadi jelenléte egyértelműen meggyőzte a Megasztár zsűrijét, énektudása azonban, véleményük szerint, még hagy kívánni valót maga után.

Norbit a szokásosnál is nagyobb tapssal és sikkantásokkal köszöntötte a közönség a színpadra lépésekor, s Marics Peti arca is felragyogott:

Mi van brácsa! Te hogyhogy itt?” – köszöntött ismerősét a VALMAR zenekar oszlopos tagja, Papp Szabi pedig megjegyezte: 
Várjál már, a csajok ismernek téged – utalt a közönség üdvrivalgására.

A fiatal zenész magyarázatot is adott erre:

A T. Danny Live-nak vagyok a zongoristája. Be szeretném magamnak és másoknak is bizonyítani, hogy nekem helyem van ebben a szakmában. Ez a tizennegyedik év, hogy hátsó emberként létezem, de szerintem jól tudok működni a fronton is.

Az öttagú zsűri abban egyetértett, hogy a megjelenése, vagánysága alapvetően a Megasztár színpadára való, viszont magával az énekléssel nem voltak teljesen elégedettek.
Végig rossz hangnemben van, fölötte van” – súgtak össze a produkció alatt, amit az értékelésnél is kiemeltek.

Marsalkó Dávidnak tetszett, Rúzsa Magdi hezitált

Én csíptem ezt a hibáival, bizonytalanságával, néha hamis hangjaival. Szerintem színesítenéd ezt a mezőnyt. Részemről egy igen – szavazott neki bizalmat Marsalkó Dávid, Rúzsa Magdi már nem volt ilyen elnéző:
„Összevissza énekeltél! Közben meg annyira igazi volt, mert ez vagy te. Az egyik oldalam ostorozza magamat, hogy: te tiszta hülye vagy, Magdi! De a másik oldal meg azt mondja, hogy ez nagyon jó… De most valamiért mégis kénytelen vagyok azt mondani, hogy ez egy nem” – szögezte le Magdi szomorúan. Papp Szabi pedig még keményebb kritikát fogalmazott meg:

Ez végig hamis volt végig tulajdonképpen nagyon. Végig más hangnemben énekeltél a zongorához képest. Énektechnikailag nem érzem bennem a stabilitást. A jelenséged meg az, hogy cool vagy, az oké. De engem nem győzött meg a mostani tudásod.”

Marics Peti is őszinte volt barátjával:
„Én is próbáltam fejtegetni, hogy néha mintha disszonáns lenne, nem feküdne szépen, nem tudom, hogy hallottad-e. De látszik, hogy beszívta a tested az évek alatt a zenét, a mozgásod is nagyon jó volt. Én adok egy igent az egész pakkra” – fogalmazott Peti, a két-két szavazat miatt Caramelnek kellett döntenie, aki fájó szívvel de úgy döntött, Norbi énektudása még nincs készen a Megasztár színpadára. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek