SZTÁRDZSÚSZ

Szerző WB

Létrehozva: 2024.09.22. 20:05

"Jó rád nézni!" - Marics Peti figyelmét rögtön magára vonta a Megasztár csinos versenyzője

Marics Peti máris szemet vetett egy szőke lányra, és flörtölt is a versenyzővel.

A Megasztár első adásában egy olyan lány is érkezett a meghallgatásra, aki személyesen már ismerte a ValMar énekesét. A 23 éves Soltra Daniéla Kira sosem foglalkozott komolyabban az énekléssel, viszont a hangja sokaknak ismerős lehet, ugyanis szinkronizál. Nem is akármit, mesefiguráknak kölcsönzi a hangját.

Ahogy a szőke lány rózsaszín szerelésben bevonult a zsűri elé, elsőként Marics Peti faggatta a versenyzőt. Ekkor derült ki, hol találkoztak már korábban.

A Szép mosolyú lány klipedben, az első sorban szurkoltam. Szerintem jó lett, megtaláltam benne magam” – mondta huncut mosollyal a fiatal hölgy.

A csinos fiatal versenyzőt nagyon biztatta Marics, ám amikor megszólalt Mary Zsuzsitól a Mama című dal, a zsűritagok nem voltak túl lelkesek. 

Kicsit fáj a szívem, mert olyan jó karakter vagy. Jó hangulatban jöttél, jó rád nézni” – mondta Peti, aki elsőként kezdte meg a szavazást, és egy határozott igennel reagált a produkcióra. A többiek viszont kevésnek tartották Dana előadását. 

Megasztár

A kölcsönös szimpátiát mindenki észrevette, éppen ezért Rúzsa Magdi megkérdezte: 

Peti, nem kéred el a telefonszámát?” 

A válasz hamar megérkezett.

Nem, nyugi, írni fog ő magától.

"Annyira nem volt ez azért rossz. Vagy csak valahogy nem működik most a fülem?” – mosolygott kissé zavarban a Megasztár zsűritagja.


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek