Létrehozva: 2024.09.29.

Caramel elárulta intim titkát: kiderült, kivel csalná meg a felesége

A Megasztár 2024 zsűrijéből megdöbbentő reakciót váltott ki az egyik versenyző által hozott dal. Caramel házassága egyik intim titkáról lebbentette fel a fátylat.

Talán az egyik legjobb pillanatban jött Caramel poénos beszólása. Rúzsa Magdival, Papp Szabival, Marsalkó Dáviddal és Marics Petivel azon morfondítozott a zsűri, mennyire lehetnek előzékenyek egy-egy versenyzővel. Ki az, akit egyöntetűen tovább juttatnak a válogatóról a középdöntőbe.

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia
Caramel felesége odavan Nat King Cole-ért (Fotó: CsKriszta)

Caramel a legjobb pillanatban oldotta a feszültséget

Minden pillanatban arra vágytak, hogy egy áttörő, mindent elsöprő produkciót láthassanak, ami annyira lenyűgözi őket, hogy kérdés nélkül nyomják meg azt a hatalmas bélyegzőt, amivel megkapják a továbbjutást jelentő kártyát. Pláne, mivel egymás után olyan énekes-jelöltek érkeztek, akik kevésnek bizonyultak „tudásukkal”.

Az Egerből érkező Szabó Andi dalválasztása nem várt titkot hozott ki Caramelből. Ugyanis a marketing, rendezvényszervző Nat King Cole egyik leghíresebb dalát hozta el a Megasztárban. A versenyző az ítészek előtt állva elárulta, 16 éves korában találkozott ezzel a szerelmes dallal, ezért esett erre a választása. Mielőtt még felcsendült volna Nat King Cole When I Fall in Love sláger, Caramel meglepő sztorival állt elő.

„A feleségem mindig azt mondja – bocsánat, hogy ilyen bulváros vagyok –, ha egy pasival megcsalna, az Nat King Cole lenne” – mondta a Megasztár 2024 zsűrije.

Caramelt egy teljesen másik oldaláról ismerhettük meg, hiszen már a válogató első adásában – mind amellett, hogy sokszor komoly döntéseket kell hozniuk, és feszült pillanatokat élnek át – több poént is elengedett. A nézők biztosan emlékeznek arra az ominózus esetre, amikor az egyik pillanatban a kamerán keresztül kért bocsánatot feleségétől, miután zsűritársa, Marsalkó Dávid teljesen összezavarta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek