SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B.P.

Létrehozva: 2024.09.20. 07:00
Módosítva: 2024.09.20. 07:47

Kiderült a titok: Erre készül Rúzsa Magdi az első két Megasztár adása között

Nem csak a tehetségkutatóba tér vissza az énekesnő...

Bombaként robbant a hír, hogy zsűritagként tér vissza a Megasztárba a harmadik évad győztese, Rúzsa Magdi. (Az énekesnőtől nem áll távol a zsűrizés, 2013-ban A Dal című műsor egyik ítésze volt.) Ráadásul már csak pár napot kell várni, hogy szeptember 22-étől vasárnaponként elmondja a véleményét a tehetségkutatóba jelentkezőkről. Sőt, Magdi az első két élő műsor között nagy dobásra készül!

RÚZSA Magdi
Rúzsa Magdi új dallal és hozzá készült klippel örvendezteti meg a rajongókat szeptember 27-én (Fotó: Czeglédi Zsolt)

Rúzsa Magdi idén nyáron új dallal és klippel örvendeztette meg a rajongóit, a Matricák videóját már 170 ezernél is többen látták. Most pedig „új évszak, új dal”-jeligével  jön a folytatás! Vagyis Magdi nem csak a TV2-re, de a YouTube-ra is visszatér! Az idei első két Megasztár adása között, egészen pontosan szeptember 27-én új klip premierjére készülhetnek az énekesnő kedvelői. Bár a Fák alatt című produkcióból még csak egy rövid részletet tett ki az énekesnő az Instagram-oldalára, a rajongók máris odáig vannak érte. Íme néhány hozzászólás:

„Ez már most brutál jó!”

„Már most nagyon tetszik! Alig várom egyben a dalt!”

„Már most járja a lábam a ritmusra...”

„Nagyon szuper! Dallam, hang, zene!”

„Már most dúdolgatom...”

Íme egy rövid részlet Rúzsa Magdi új dalából, a Fák alatt premierjére szeptember 27-én kerül majd sor az énekesnő  YouTube-csatornáján.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek