Létrehozva: 2024.07.10.

Túltolta a vad bulizást a Megasztár zsűritagja – „Örülök, hogy túléltem!”

Papp Szabi énekes most először beszél arról, hogy együttese, a Supernem miért szűnt meg. A Megasztár zsűritagja szerint 30 éven keresztül tolták, tolta a rock and rollt és mindent, ami ezzel jár. Konkrétan emiatt 15 évre nem is emlékszik…

A Supernem együttes énekese évek óta szerepel a TV2 műsoraiban. A Megasztár zsűritagja büszke erre és örül annak, hogy új fordulatot vett az élete. Papp Szabi ugyanis a saját bevallása szerint három évtizeden keresztül olyan komolyan nyomta a zenélést és a vele járó vad bulikat, hogy az a csoda, túlélte. Az énekes soha nem hallott titkokat árult el Lékai-Kiss Ramónának a TV2 Titkok Ramónával című podcast adásban. 

Megasztár
A Megasztár zsűritagja őszintén beszélt bulizós korszakáról is Lékai-Kiss Ramónának Fotó: TV2

A Megasztár zsűritagja eltávolodott a zenétől

Papp Szabi nem is tagadja, nem csak a rock and roll zenét, de az életérzést is nagyon komolyan vette. Az ősszel érkező, megújult Megasztár zsűritagja barátaival, zenésztársaival komoly bulikat toltak, amiben mindennek szerepe volt, ami ezzel az élettel jár. 

Én tele vagyok a múltban elkövetett dolgokkal, amik által, amik miatt néha a mai napig embriópózba összehúzom magam – kezdte a TV2 Titkok Ramónával 4. epizódjában Papp Szabi. 

Én harminc évet nagyon megnyomtam az életemben, de ilyen tényleg nagyon. A felszínen maradtam, túléltem, örülök, hogy túléltem és ezt most tök komolyan mondom, mind mentálisan, mind konkrétan fizikálisan. Mi ezt nagyon keményen műveltük, a zenét és ami ehhez kapcsolódik, mindent. Nyilván követ el az ember ezalatt dolgokat, amire nem szívesen emlékszik vissza. Nekem nagy titkaim nincsenek, de tizenöt évre konkrétan nem emlékszem.

Az énekes azt is elárulta, hogy sok-sok nagyon sikeres év után miért szűnt meg zenekara, a Supernem. 

„Úgy, ahogy ezt elkezdtük és akkor csináltuk, olyan szeretettel, belesz*rással és lendülettel már nem tudtuk csinálni! Ez köszönhető annak, hogy nem húszévesek vagyunk, hanem 48 meg 50, köszönhető annak, hogy marhára megváltozott a világ. Mi sosem voltunk topzenekar, élveztük, amit csináltunk. Ez szép lassan elkezdett zsibbadni. Nekem most jólesik, hogy eltávolodom kicsit a zenétől”.

Papp Szabi ezen túl őszintén mesél Lékai-Kiss Ramónának testvérével való viszonyáról, szüleiről, párjáról, két gyermekéről, és arról is, mennyiben változott 40. születésnapja után. A Titkok Ramónával elérhető ma, vagyis szerdán 14 órától a TV2 Play-en.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek