NÍNÓ

Vérfagyasztó helyszíni fotók érkeztek a hajnali gödöllői tömegbalesetről

Az autó sofőrje életét vesztette, még a buszon 17 személy sérült meg.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, autóbusszal karambolozott Gödöllőnél, a 3-as úton egy személyautó csütörtök hajnalban. A gépkocsi vezetője meghalt, a balesetben tizenheten megsérültek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az autó sofőrje ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött a busszal. A helyszíni fotók alapján a kocsi durván összetört, alig maradt épp alkatrésze, még a motorblokkja is kiszakadt.

Gödöllõ, 2021. január 21.
Ütközésben összetört személygépkocsi Gödöllõnél, a 3-as úton 2021. január 21-én. Az autó sofõrje ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött egy busszal. A férfi a helyszínen meghalt, a busz sofõrje és a jármû tizenhat utasa könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben.
MTI/Mihádák Zoltán

Gödöllõ, 2021. január 21.
Ütközésben összetört autóbusz Gödöllõnél, a 3-as úton 2021. január 21-én. Egy autós ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött a busszal. Az autót vezetõ férfi a helyszínen meghalt, a busz sofõrje és a jármû tizenhat utasa könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben.
MTI/Mihádák Zoltán

Gödöllõ, 2021. január 21.
Ütközésben összetört személygépkocsi kiszakadt motorblokkja Gödöllõnél, a 3-as úton 2021. január 21-én. Az autó sofõrje ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött egy busszal. A férfi a helyszínen meghalt, a busz sofõrje és a jármû tizenhat utasa könnyebb sérüléseket szenvedett a balesetben.
MTI/Mihádák Zoltán

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?