POLITIK

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTÉK A MAGYAR SZAKÁCSOT

Magyar áldozata van a spanyolországi lövöldözésnek!  Egy étterem tulajdonost és kollégáját támadták meg nem messze Barcelonától. A nő és a férfi egyedül volt az étteremben, amikor egy férfi besétált és lelőtte őket. A 30 éves magyar szakács azonnal meghalt, a 39 éves magyar nő pedig életveszélyesen megsérült - a nyakát és az oldalát találták el a lövések. Egy helyi magyar nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, a lövéseket senki sem hallotta.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!
 

200 TONNA KUKORICÁBA FULLADT A FIÚ

Belefulladt egy öt méter magas kukoricahalomba egy 9 éves kisfiú Sombereken, Baranya Megyében. A gyerek két társával bújócskázott egy mezőgazdasági cég telephelyén, amikor bemászott a terményszárítóba, ott pedig elsüllyedt a kukoricában. Percekkel később a saját édesapja előtt ásták ki onnan, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. A 2015-ös baleset kapcsán most ítélték el a cég vezetőjét és az egyik segédmunkást.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

SZEMÉTHEGYET ÉPÍTETTEK A LAKÁSOK ELÉ

Óriás hulladékkupac épült! 15 szemétszállító teherautó is kevés lesz arra, hogy elhordja azt a szeméthegyet, amit Zuglóban halmoztak fel a lakók lomtalanításkor. A szemtanúk szerint az egyik utcába teherautószámra hordták a veszélyes hulladékkal teli szemetet. Az ott élők szinte fuldokolnak a több tonnás szeméttoronytól.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

UTÁLJÁK A FÕBÉRLÕK A GYEREKEKET

Nem szeretik a gyerekes albérlőket a lakástulajdonosok, szakemberek szerint sokkal szívesebben adják ki egyedülállóknak a lakásokat. Egy a Tényeknek nyilatkozó anyuka másfél éves kislányával talált nehezen albérletet, ugyanis a gyerek hallatán sokan ellenségesen viselkedtek vele. A szakemberek szerint a főbérlők attól félnek, hogy a gyerekes családok lelakják az albérletet, és félnek attól is, hogy nem fizetnek rendesen.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

ÉLETÉÉRT KÜZD A FIATAL LÁNY

Újabb tüdőre van szüksége egy 25 éves lánynak. Lendvai Anna gyerekkora óta egy ritka genetikai betegséggel, a cisztás fibrózissal küzd. A fiatal lánynak már kétszer volt tüdőtranszplantációja, azonban a szervezetét baktérium és gomba támadta meg, ami tönkretette a harmadik tüdejét is. Szívszorító üzenetben kér most segítséget.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?