KÜLFÖLD

Utolsó kívánság: kevesebb, mint 6 hónapja van hátra a négygyermekes édesanyának

Egyik pillanatról a másikra lett rosszul a nő.
  • Szerző: Ripost

A négygyermekes anya, Stacy Pentland csütörtökön töltötte be 36. születésnapját. Orvosai áprilisban közölték vele, hogy végstúdiumú rákja van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő korábban fitt és egészséges volt, csupán azelőtt néhány órával kezdett fájdalmat érezni, hogy diagnosztizálták volna a kórral. Éppen a füvet nyírta a kertjükben, amikor fájdalmat érzett a hátában, lefeküdt pihenni, de amikor felkelt, újra belehasított a rossz érzés. A mentősök ezután szállították kórházba.

Ekkor kiderült, a rák már megjelent a végbelében, a gyomrában, a májában, a tüdejében és a nyirokcsomóiban is. Sőt a tüdejében és a májában agresszív tumor található. Orvosai hozzátették, ha a kemoterápia sikeres, akkor három éve lehet, de ha nem, akkor csak hat hónapja van hátra.

Mivel nem tudni, hogy alakul az édesanya sorsa, barátai egy hatalmas partit rendeztek a számára, ahol számtalan és különleges ajándékkal lepték meg őt.

„Szuper különleges ajándékot kaptam az én csodálatos barátnőmtől, Jeanette Thorntontól, aki egész életén át az én babáimmal marad. Jeanette vásárolt nekem egy csillagot, aminek a bátor szív nevet adta. Így a gyerekeim majd felnézhetnek az égre és azt mondhatják: nézd, ez az én mamám csillaga. Egy nap az övék lesz az a csillag” – mesélte a meghatottságtól könnyeivel küszködve az anyuka.

„Születésnapomon azt kívántam, hogy 37 éves lehessek. Nekem a gyerekeim az elsők, és szeretnék minél többet velük maradni, amíg csak lehetséges” – árulta el utolsó kívánságát Stacy.

Az anyuka eltökélt, hogy erős maradjon gyermekei számára: Chloe (19), Sophie (17), Geordia (13) és Anthony Junior (11), amihez a legnagyobb támogatást férjétől, Anthonytól kapja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?