KÜLFÖLD

Drámai videó: meghalt a 18 éves terhes lány és újdonsült férje, szembementek a forgalommal

Fiatal házaspár szenvedett halálos balesetet, miközben a rendőrök elől menekültek.
  • Szerző: Ripost

Nem élték túl a balesetet

A 18 éves lány, Shauna és 19 éves férje, Patrick McDonagh az út rossz oldalán kanyarodtak fel az autópályán, így több tucat jármű jött velük szembe, amiket ugyan sikeresen kikerültek, végül azonban halálos balesetet szenvedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Videó is készült a száguldozó házaspárról

Döbbenetes légifelvételeket közölt a The Sun, melyeken jól látható, hogy a 89 km/órával haladó házaspár rengeteg járművet kikerül szörnyű balesetük előtt. Úgy tudni, hogy autójuk egy ütközés után felrobbant. A videó ide kattintva tekinthető meg.

Nyolc hónapos terhes volt a fiatal lány

Shauna nyolc hónapos terhes volt születendő lányukkal, Sienna Marie-val, amikor a baleset megtörtént. Pont ezért is érthetetlen, hogy a fiatalok miért vállalták ezt a kockázatot, miközben a terhes lány is a kocsiban ült.

A rendőrök elől menekültek

A rendőrség akkor kezdte üldözni a friss házasokat, amikor a egy piros lámpán áthajtottak. Bekapcsolták a szirénát, de még így sem húzódtak le. Helyette próbálták lehagyni a zsarukat, akik messze mögöttük haladtak a forgalmas úton. Azt gondolták, hogy kapcsolatban állnak egy betöréssel, ezért menekültek el az egyenruhások elől, ám később kiderült, hogy nincs hozzá közük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?