KÜLFÖLD

A szülők legrosszabb rémálma vált valóra, elrabolta a 4 hónapos újszülött csecsemőt a dadusa

Se éjjele, se nappala nincsen azoknak a szülőknek, akik halálra aggódják magukat kisfiuk eltűnése óta. Minden vágyuk az, hogy visszakaphassák kisbabájukat.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő eset miatt riasztották a chesterfieldi rendőrséget március 28-án. Marcello A. Husband édesanyja kétségbeesve könyörgött a rendőröknek, hogy keressék meg a kisfiát, mert elrabolta a bébiszittere.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jelenlegi információk alapján Danielle R. Hicklin (53) már elhagyta az államot, miután elrabolta a 4 hónapos kisfiút. A nő New Yorkban húzhatta meg magát, ahonnan nem volt hajlandó visszatérni és visszaadni családjának a kisbabát.

Fotó: Pixabay

Az édesanya minden vágya, hogy visszakapja kisfiát

„A vizsgálat azt mutatja, hogy Hicklin az édesanyja engedélye nélkül elvitte Marcellót New Yorkba, és nem volt hajlandó visszatérni vele” – közölte a rendőrség.

Az édesanya már korábbról ismerte Hicklint, ezért lett Marcelló rendszeres dadusa. A család bízik abban, hogy a kisfiúnak nem esik bántódása, de arra nem tudtak magyarázatot találni, hogy miért rabolták el tőlük – írja a Crime Online.

A rendőrség már körözést adott ki Danielle R. Hicklin elfogására, továbbá kérték a lakosságot, hogy ha bármit tudnak a gyermek hollétéről azonnal hívják a hatóságot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?