KÜLFÖLD

„Megöltem a fiamat” – baseballütővel verte halálra az 5 éves kisfiút az apa, mert a hangok azt mondták neki

A családfő maga jelentette be a rendőrségen a szörnyű gyilkosságot. Elképesztő magyarázatot adott a történtekre.
  • Szerző: Ripost

Horror filmbe illő tragédiáról számoltak be külföldi lapok. Egy ohiói apa olyan súlyosan bántalmazta kisfiát, hogy szinte pillanatok alatt belehalt a sérüléseibe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családfő csütörtök este remegő hanggal hívta fel a helyi rendőrséget és közölte: „Megöltem a fiamat. Hangokat hallok.” A bejelentés hallatán még a segélyhívó diszprécsere is megriadt, de az első sokkhatás után, kérdezgetni kezdte a 31 éves Matthew Ponomarenkót.

halálra vert kisfiú

Baseball ütővel verte halálra a kis Jaxet az édesapja
Fotó: YouTube

A férfi végig zaklatottan beszélt, miközben elárulta a szörnyű gyilkosság részleteit, és hogy gyermeke holtteste a nappaliban hever. Végül több percig hallgatott mire bejelentette, hogy megérkeztek a rendőrök, majd letette a telefont.

Korábban a férfi ellen már indítottak eljárást, mivel még 2017-ben meztelen kisfiát az utcán hagyta. Akkor párja közölte a rendőrökkel, hogy Matthewnak mentális rohama van, és az utcán átkozódva kergeti az embereket. A vizsgálatot azonban a rendőrség 2019-ben lezárta, miután kiderült, hogy az apa akkor kábítószert fogyasztott – írja a Crime Online.

Matthew Panomarenkónak a bíróság előtt kell felelnie szörnyű tette miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?