KÜLFÖLD

Szívszaggató: a 2 hónapos csecsemő napokig feküdt édesanyja holttestén

A gyászoló nagymama zokogva mesélte el, hogy mi történt lányával és unokájával. Borzalmas tragédia okozta a fájdalmát.
  • Szerző: Ripost

Igazi csodáról számoltak be a Kentucky állambeli Louisville-ből. Egy csecsemő napokig képes volt egyedül életben maradni. Édesanyja tragikus körülmények között vesztette életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 29 éves Danielle Wade-et augusztus 18-án találták holtan a lakásában. A hatóságok megtalálták a nő 2 hónapos kisfiát, Dreseaun-t is, aki a beszámolók szerint az édesanyján feküdt – írja a Crime Online.

éheztette és bántalmazta a gyerekeket a szektatag nő

> Fotó: Pixabay

A nő állítólag már napok óta halott volt, amikor rátaláltak, de a gyermek úgy maradt életben, hogy saját ujjait rágcsálta.

„Napok óta oszladozott, miközben a kisbabája rajta feküdt” – árulta el a kisfiú nagymamája, Adriane Wade.

A Louisville-i rendőrség nyomozói úgy vélik, hogy Danielle Wade túladagolásban halt meg. A gyermek jelenleg kórházban van. A kezét ért sérülésekből és a kiszáradásból lábadozik, de várhatóan teljesen fel fog épülni.

;

Adriane Wade elmondta, hogy ő fog gondoskodni a kisfiúról, akinek túlélését nem kevesebbnek, mint Isteni csodának tulajdonítja.

„Csodálatos, mert Isten érintett az ügyben. Istennek köze van hozzá. Ez nagyon csodálatos. Napokig volt ott bent, a túlélés legkisebb esélye nélkül” – tette hozzá a gyászoló nagymama.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?