KÜLFÖLD

Rettegnek az angolok, hogy Károly herceg elkapta a koronavírust

A brit trónörökös egy helyen volt a már fertőzött II. Alberttel.
  • Szerző: The_M

Aggódnak a britek, hogy a leendő királyuk is elkapta a koronavírust. II. Albert monacói herceg csütörtökön közölte, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, ami aggodalommal töltötte el nemcsak a saját, hanem az angol alattvalókat is. A 62 éves II. Albert ugyanis bő egy hete órákon át a 71 éves Károly herceggel volt összezárva egy londoni jótékonysági szervezet gyűlésén. Ennyi pedig pont elég ahhoz, hogy egy beteg megfertőzzön másokat. Idris Elba hasonló eseményen kapta el a vírust a kanadai miniszterelnök feleségétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Worrying news. Prince Albert of Monaco has tested positive for #coronavirus He sat across a table from Prince Charles at a Water Aid event on climate change in London on March 10. Journalist Richard Palmer said “There was no handshaking at the meeting, as far as I can recall.” #windsor #royalfamily #king #queen #prince #princess #duke #dutchess #princewilliam #dukeofcambridge #princesskate #dutchessofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #kensingtonpalace #clarencehouse #royalpost_24/7 #princeharry #dukeofsussex #archieharrison #princessmeghan #meganmarkle #dutchessofsussex #princecharles #princephillip #windsorroyalfamily #corona #coronavirus

Arról egyelőre nincs hír, hogy Károlyon elvégezték-e a tesztet, de valószínű, hogy kivizsgálták a monacói uralkodó bejelentését követően. II. Erzsébet és Fülöp herceg pontosan azért hagyták el a brit fővárost, hogy véletlenül se kerüljenek koronavírusos közelébe. A legidősebb fiuk azonban nem volt ennyire elővigyázatos.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?