SZTÁRDZSÚSZ

A kanadai miniszterelnök felesége fertőzte meg a hollywoodi sztárt koronavírussal

Idris Elba biztos benne, hogy a kanadai First Lady-től kapta el a járványt, és reméli, hogy ő senkit nem fertőzött meg.
  • Szerző: The_M

Két napja jelentette be Idris Elba, hogy ő az ő koronavírus-tesztje is pozitív lett. A színész tünetei enyhék, de nagyon szomorú, hogy megbetegedett. Azóta újabb bejelentést tett a hollywoodi sztár, egy Instagramra feltöltött videóban elárulta, hogy biztos benne, március 4-én kapta el a vírust. Sőt azt is tudja, hogy kitől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Nem nevezte ugyan nevén, de alaposan körbeírta, hogy a kanadai miniszterelnök feleségére gondol. Idris és Justin Trudeau neje, Sophie együtt vettek részt egy jótékonysági rendezvényen Londonban, ahol többször igen közel voltak egymáshoz. Majd, ahogy a First Lady visszatért Kanadába, az orvosok megállapították, hogy koronavírusos. Vagyis ő már fertőzött volt, amikor a rendezvényen megjelent.

Sophie Trudeau nemcsak Idris Elbával és Lewis Hamiltonnal ölelkezett, hanem civilekkel is
Fotó: Facebook

Elba bejelentése után most attól félnek a rajongók, hogy nemcsak ő, de Lewis Hamilton is elkaphatta Trudeaunétól a vírust. Ugyanis a hatszoros F1-bajnok is ott volt az eseményen.

A brit filmsztár viszont attól fél, hogy a kollégáinak továbbadta a koronavírust. Ugyanis éppen egy forgatáson volt, amikor a First Lady bejelentette, hogy beteg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?