KÜLFÖLD

Pánik és sikolyok a kalandparkban: Életét vesztette egy 6 éves angyalarcú kislány

Családja szeme láttára vesztette életét az ártatlan gyermek. Éppen nyaraláson volt szüleivel, amikor egy baleset miatt elveszítették.
  • Szerző: Ripost

Tragikusan váratlanul vesztette életét egy hatéves kislány, miközben éppen a családjával szórakozott hétvégén a coloradói Glenwood Caerns Kalandparkban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kisgyermek nevét és személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, de azt mondták, hogy Colorado Springsből származott, és a családjával nyaralt. Úgy tudni a kalandpark Haunted Mine Drop nevű szabadesés szimulátorát próbálták ki, amikor bekövetkezett a tragédia.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az eszköz segítségével a látogatók több mint 30 méter magasból zuhannak a föld alá, egy biztonsági övvel ellátott székben ülve. A kisgyermek, azonban kizuhant az üléséből és a mélybe zuhant.

A park alkalmazottai elsősegélyt nyújtottak, amíg a mentősök megérkeztek. Az orvosi csapatok azonban már nem tehettek semmit, a helyszínen megállapították, hogy a fiatal elhunyt.

A kalandparkot azóta a hatóságok zárva tartják. Az igazgatóság szerint, eddig még sosem történt hasonló tragédia a szimulátorban.

A 2017 júliusa óta működő szimulátorról korábban bemutatóvideó is készült:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?