KÜLFÖLD

„Én is meghaltam azon a napon” – tizedikről dobták le a 2 hónapos babát

Kettős tragédia vetett véget a család életének. Az édesanya a súlyos teher miatt, maga is a halálba akart menekülni. Egy pillanat alatt omlott össze az élete.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számolt be egy összetört édesanya. Karina Kugel üzleti úton volt, amikor férje, Roman ledobta kisbabájukat a 10. emeleti erkélyükről, majd utána ugrott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Később kiderült, a férfi részeg volt, amikor meggyilkolta gyermekét, majd öngyilkos lett. Sem az apának, sem pedig gyermekének nem volt esélye túlélni a 80 méteres zuhanást, mindketten azonnal életüket vesztették.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Lagertha babakocsiját és egy üres vodkásüveget találtak az erkélyen, amelyen Roman ujjlenyomatai voltak – közölte a rendőrség.

Kugel asszony, aki a fehéroroszországi Minszkből származik, 12 éve élt együtt férjével. A kettős tragédia egy pillanat alatt vette el tőle a családját, teljesen összetört.

„Én is meghaltam azon a napon. Semmi sem számít többé. Csak most értettem meg, hogy a kapcsolatunk erkölcsi visszaélés volt. Egész nap képes volt megalázni és sértegetni engem minden ok nélkül. Másnap tele volt szeretettel és gyengédséggel” -árulta el az asszony.

A tragédiát egyébként az váltotta ki, hogy a pár egy hónappal korábban szakított. Kislányuk felügyeletét pedig megosztották. Hiszen az édesanya rémálmában sem gondolta volna, hogy férje képes végezni gyermekükkel, így nyugodtan bízta rá.

„Soha nem fogom megbocsátani magamnak, hogy a lányomat vele hagytam. A bűntudat felemészt, és ennek soha nem lesz vége. A lányom temetése után kerestem az alkalmat, hogy öngyilkos legyek” – árulta el a gyászoló nő.

Rokonai és barátai azonban nem hagyták magára és rábeszélték folytassa az életét. Egy jótékonysági projektben talált vigaszt Karina, amiben a hasonló helyzetben lévő nőket segítheti.

„Próbálok élni, még ha nem is akarok” – fejezte be tragikus történetét Karina Kugel.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?