KÜLFÖLD

Szívszaggató: verseny közben hunyt el egy 17 éves motoros

Az elhunyt fiatal motoros halála nemcsak családját és barátait, de az egész sportvilágot megrázta. Hatalmas tehetséget vesztettek el egy baleset miatt.
  • Szerző: Ripost

Pillanatok alatt kitört a káosz, amikor a skót határvidéken található Dunsban megrendezett Brit Motokrossz Bajnokság során felbukott az egyik fiatal versenyző.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mindössze 17 éves motoros, Jude Morris augusztus 28-án, szombaton az első futam során életét vesztette. A helyszínre siető mentősök mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, de nem jártak sikerrel.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Úgy tudni, más versenyző nem volt érintett a balesetben. Mindenki tehetségesnek tartotta a fiatalt, esélyes volt arra, hogy a felnőtt bajnokságon is sikeresen teljesítsen.

„Hihetetlenül szomorú nap ez mindenki számára. Jude mindig mosolygott és a motokrossz versenyzésért élt. Rendkívül tehetséges fiatal srác, az egyik legelkötelezettebb és legszorgalmasabb fiatal versenyző volt, akit valaha is volt szerencsém megismerni. Ezekben a szomorú időkben gondolataink Jude szüleivel, Markkal és Lucyval és családjukkal vannak” – mondta az ACU Motocross Bizottságának elnöke, Steve McCauley.

 

„Jude Morris nagyot esett utolsó versenyén. Teljesen lesújt, hogy ezt kell mondanom, de nem épült fel a sérüléseiből. A brit Moto egy jövőbeli sztárját veszítette el” – mondta motorostársa, Simon Aky Atkinson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?