KÜLFÖLD

Sokkot kapott az örökbe fogadott fiú: megrázó dolog történt, amikor megtalálta az anyját

Évtizedekig kereste édesanyját, de mire megtalálta, szörnyű dolog történt.
  • Szerző: Ripost

Még pici baba volt az a 41 éves férfi, akit nevelőszülők neveltek fel, s aki évtizedekig kereste szülőanyját. Steven Smitht nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy vajon ki lehet az édesanyja, így addig kutatott, míg meg nem találta a nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Amikor tinédzser lettem, a szüleim elmondták az igazságot, hogy honnan jöttem. Megtaláltam, hogy Jason Neal Jones néven regisztráltak és azt, hogy Walesből származom„ – magyarázta a férfi, aki a születési anyakönyvi kivonatából megtudta édesanyja nevét is. Kiderült, édesapja börtönben van, egy DNS-teszt segítségével pedig rájött, hogy van egy bátyja.

„Fél órára laktunk egymástól. Kiderült, hogy az ő nevelőapja fiatalként randizott az én nevelőanyámmal” - idézi Stevent a Bors a The Sun alapján.

Végül a férfi megtudta édesanyja címét is, majd úgy döntött megkeresi. Steven magával vitte a lányát is, de a házhoz érve senki nem nyitott ajtót. Sőt, azt látták, hogy tele van a postaláda levelekkel. Végül a hátsó ajtón bejutott a házba. A nőt ekkor holtan találta a fürdőszoba padlóján, valószínűleg szívrohamot kapott. A fia most a temetést kénytelen megszervezni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?