KÜLFÖLD

Naponta gyilkossággal fenyegetőzik az iskola réme!

A csecsen fiú mindössze 13 éves, ugyanakkor már több tanintézetet is megjárt. A rendőrség azonban tehetetlen a sráccal szemben, amíg a kölyök be nem tölti a 14. életévét.
  • Szerző: SZM

Ki hinné, hogy a legnagyobb európai csecsen diaszpóra Ausztriában alakult ki az elmúlt években?! Hírhedten kemény emberek. Tavaly egy 22 tagú, pisztollyal és a gépfegyverrel felfegyverzett bandát tettek ártalmatlanná az osztrák kommandósok. Sebastian Kurz kancellár pedig már „készen kapta” ezt a helyzetet a korábbi kormánytól.

Beilleszkedésükről szó sincs, és nemcsak azért, mert a csecsenek hithű szunnita iszlamisták, de olyan elmaradott térségből érkeztek, ahol messze van még a XXI. század.

Az egyik alig szocializálódott 13 éves csecsen kisfiúról írt a Krone. Õ most éppen a Linztől délnyugatra eső leondingi új középiskola réme.

Szinte napról napra azzal fenyegeti meg az osztálytársait, hogy megöli őket. A gyerekek persze rémületben élnek és panaszkodtak rá az
igazgatónál. 
 A diri kihívta a rendőrséget, ám a hatóság a törvény értelmében semmit sem tehet addig, amíg a fiú be nem tölti a 14. életévét.

Ráadásul ez már nem az első iskola, ahol kezelhetetlennek bizonyult a kiskamasz. Az elmúlt időszakban már több tanintézmény küldözgette őt az egyik iskolából a másikba, ám a gond nem oldódott meg.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?