KÜLFÖLD

Muszlimok uralják a német iskolákat

Lassanként odáig süllyednek a német oktatási intézmények, hogy integrálódnak - a muszlimok akarata szerint. Újabb példája ennek az a berlini történet, amelyet az Origo.hu tett közzé.

„Adjanak rá inkább egy muszlim fejkendőt” – mondta a szülőknek az iskolaigazgató, akik azért fordultak hozzá, mert bántalmazták a kislányukat a muszlim osztálytársai.

A német Bild egy évvel ezelőtt már végzett egy felmérést, melynek eredménye az volt, hogy a muszlim vallású gyerekek üldözik nem muzulmán társaikat.

Most a lap azoknak az eseteknek járt utána, amikor a berliniek – vagy más német települések lakosai – olyan vallási indíttatású iskolai bántalmazásról, megalázásról számoltak be, amelynek elkövetői muszlimok, az áldozatok pedig kizárólag német nevet viselő gyerekek.

Michael Müller, Berlin bevándorláspárti szociáldemokrata polgármestere azt állította a Tagesspiegelnek, hogy ezek elszigetelt esetek. A Bild ugyanakkor alapos elemzésében arra a következtetésre jutott, hogy

nem egyedi, hanem tömegesen előforduló esetekről, valós társadalmi problémáról van szó.

A berlini és más német nagyvárosi iskolákban rohamosan terjednek az iszlám szokások, így a lányok részére az arcot elfedő nikáb használata, és aki ezt nem viseli, azt sok esetben megtámadják, összeverik.

A Bild hangsúlyozza, hogy nemcsak berlini jelenségről van szó, ugyanis nagyon sokan fordultak hozzájuk Németország legkülönbözőbb részeiről és számoltak be hasonló esetekről.

Mivel a szülők jelentős része fél a következményektől, és attól, hogy a politikai korrektség liberális őrei lecsapnak rájuk, ezek általában anonim bejelentések.

Ugyanakkor mind arról tanúskodik, hogy Németországban a nem muszlimok közül sokan félni kezdtek, aggódnak gyerekeik miatt, akiket napi szinten aláznak meg az iskolákban, mert nem viselik a muszlim kendőt.

Egy frankfurti anya arról számolt be, hogy a lányát folyamatosan alázták és bántalmazták a muszlim migráns diákok az iskolában, mert nem hord kendőt. Az általános iskolás kislány a folyamatos terrorizálás miatt idegösszeomlást kapott, folyamatosan sírógörcsök és pánikrohamok gyötörték. Amikor a szülők az iskola igazgatójához fordultak, ő csak annyit mondott, hogy

nem kötelező megmondani, hogy német a kislány, különben is, adjanak rá egy fejkendőt, és minden megoldódik.

A család végül a nyugalom érdekében inkább iskolát váltott.

A Bild megkeresésére az iskola egyébként még csak nem is reagált.

Ebből is látszik, hogy a balliberális oldal Németországban is fordított integrációt akar a társadalomra rákényszeríteni.

Nem a migránsoknak kell az adott ország szokásait átvenni és az adott ország szabályainak megfelelően élni, hanem az ottani lakosoknak kell a migránsok szokásaihoz idomulni.

Az ellenőrizetlen migráció képtelen helyzetet idézett elő Németországban is, ahol semmilyen integráció nem működik, folyamatosan növekszik a bűnözés és a lakosság félelme.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?