KÜLFÖLD

Megtörte a csendet a forgatás közben szörnyű balesetet szenvedő filmes!

A dögös kaszkadőrnő arca teljesen összeroncsolódott, bal karját pedig amputálni kellett. Az átélt borzalmakról eddig soha nem beszélt, most azonban elárulta, hogyan változott meg az élete...
  • Szerző: Doris

Olivia Jackson mindig is imádta a veszélyt, ezért állt kaszkadőrnek. Élete azonban teljesen megváltozott, amikor 2015-ben a Resident Evil, vagyis A Kaptár legújabb részét forgatta.

A dögös filmes épp a főszereplő, Milla Jovovich helyett vett részt egy látványos akciójelenetben, amikor borzalmas baleset érte.

Motorjával bukósisak nélkül száguldva nekicsapódott egy kamerát tartó fémszerkezetnek és szörnyű sérüléseket szenvedett. Arca teljesen összeroncsolódott, tüdeje is sérült, bal karját pedig amputálni kellett. 17 napig tartották mesterséges kómában, élet és halál között lebegett.

Most, egy évvel a tragikus baleset után, Olivia őszintén mesélt az átélt borzalmakról és arról, hogyan változott meg az élete.

"Néha, ha a tükörbe pillantok, még mindig elönt a mérhetetlen szomorúság" - kezdte a Sunday Mirrornak adott interjújában.

"De rájöttem, nincs értelme rosszul éreznem magam, attól nem fog visszanőni a karom. Persze hiányzik kicsit a régi arcom, de az orvosok elképesztő munkát vittek véghez. Öt órán át amputálták a karom, de az operáció szerencsére egyáltalán nem volt fájdalmas."

Olivia fő támasza a szintén kaszkadőrként dolgozó férje, David volt, aki végig tartotta benne a lelket, a baleset óta minden nap elmondja neki, hogy mennyire gyönyörű.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?