KÜLFÖLD

Megszakad a szív: Sokkoló balesetben hunyt el a gyönyörű fiatal pár rögtön az esküvő után

A férfi egy légitársaság pilótája volt, a feleség légiutas-kísérő. A hatóságok egyelőre vizsgálják, mi okozhatta a végzetes balesetet.
címkék:
  • Szerző:

A helyszínen meghalt a frissen házasodott pár mindkét tagja, amikor kis- repülőjükkel lezuhantak a coloradói hegyekben. Costas John Sivyllis és Lindsey Vogelaar a menyegzőről tartottak haza, amikor a gépük 15 perccel a felszállás után lezuhant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jó kapcsolat 01

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció!)

A 30 éves vőlegény és a 33 éves menyasszony szűk baráti körben tartotta az esküvőt október 1-én, és úgy tervezték, repülőkörutat tesznek a nászútjukon. Utóbbiról a menyegző után napokban rendszeresen posztoltak fényképeket a közösségi médiában.

Posted by Courtney Vogelaar on Tuesday, 6 October 2020

A hatóságok hétfő este értesültek a balesetről; ezután helikopterekkel keresték a repülő roncsait. Másnap reggel hétkor találták meg, a férj és a feleség holttestével együtt.

*Private Aircraft Crash East of Telluride— Two Dead
Tuesday Oct 6 9am update:
The two victims of the plane crash have...

Posted by San Miguel County Sheriff on Monday, 5 October 2020

A barátok a menyasszony testvérétől értesültek a tragédiáról, aki Facebookon ezekkel a szavakkal búcsúzott a pártól: „Imádták egymást, és tudták, hogyan kell teljes életet élni. Nem tudom leírni a fájdalmat, amit érzünk. Köszönöm mindenkinek, aki támogat bennünket ezekben a nehéz időkben.”

Posted by Courtney Vogelaar on Tuesday, 6 October 2020

A hatóságok vizsgálják, miért történhetett a szörnyű tragédia.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?