KÜLFÖLD

Megrontással vádolják a nőt, mert szexelt az otthonába befogadott migránssal

A héten kell a bíróság elé állnia annak a 40 éves svéd nőnek, akit azzal vádolnak, hogy szexuális kapcsolatot létesített 2017 nyarán egy akkor 17 éves bevándorlóval. A nő azt állítja, hogy a fiú hazudott a hatóságoknak, és valójában már akkor nagykorú volt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A vádirat szerint a hivatalosan 17 évesként számon tartott, kísérő nélkül Svédországba érkezett migránst a nő családja fogadta be a saját otthonába 2017 nyarán. A svéd nő eddig sem tagadta, hogy szexuális kapcsolata volt a bevándorlóval, ám szerinte több szempontból is cáfolható a megrontásról szóló vádpont.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció

Egyrészről párkapcsolat alakult ki kettejük között, ami az idő során szerelemmé erősödött. Másrészről pedig a migráns elárulta neki, hogy hazudott a hatóságoknak, amikor az életkoráról kérdezték.

A férfi ugyanis már az országba érkezésekor nagykorú volt, de mivel hivatalos iratok nem voltak nála, az idegenrendészet kénytelen volt elhinni azt, amit a menedékkérő állított magáról. A migránsok rendszeresen adnak meg valótlan adatokat annak érdekében, hogy a menedékkérelmük minél kedvezőbb elbírálásban részesüljön.Nem ez az első szexuális jellegű botrány a migránsok és segítőjük között a skandináv országban. Az egyik legnagyobb port kavart eset tavaly történt.

Akkor egy 69 éves bevándorláspárti aktivistát találtak holtan. A nővel egy 20 éves migráns végzett, majd kiderült, hogy szexuális kapcsolat volt közöttük. A gyilkos fiatal azt állította, hogy a nő csúnyán kihasználta őt, amit így bosszult meg. A migránst 11 év börtönre és az országból való kitoloncolásra ítélték.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?