KÜLFÖLD

Már az anyatej is szitokszónak számít, mi lesz ebből?

A genderőrületben nincs megállás. Nem elég, hogy már neutrális nemről is beszélnek, most már az anya és az anyatej sem elfogadható szó.
  • Szerző: Ripost

Az Egyesült Királyságban egyre több állami kórház szülészeti osztályán alkalmaznak nemi szempontból semleges nyelvet az „egészségügyi egyenlőtlenség” leküzdése érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Például a Brightoni és a Sussexi Egyetemi Kórházban az orvosok és ápolónők már csak „szülő személyekre” hivatkozhatnak, nem pedig anyákra, biztosítva ezzel a transzneműekkel szembeni egyenlő bánásmódot. Megszüntették az anyatej szó használatát, helyette az „emberi tej” kifejezést fogják alkalmazni.

Fotó: Pixabay

Az apa szót is el kell felejteni, ezt a társszülő vagy a második biológiai szülő helyettesíti majd. A kórház szerint a szoptatás is helyettesíthető a „mellkasra helyezéssel”.

Mi ez az őrültség? Nem elég, hogy nő és férfi helyett már 72 nemnél tartunk? Ám mivel a genderek listája folyamatosan bővül, egyesek szerint már száznál tartunk. A genderelmélet hívei a médiától a törvények szövegezéséig már mindent felhasználnak, hogy szélsőséges nézeteiket ráerőltessék az emberekre.

További megdöbbentő részleteket találsz a július 27-én megjelent 7-ben, keresd az árusítóhelyeken.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?