Létrehozva: 2021.06.26.

Civilek is kiállnak a pedofilellenes törvény mellett

A legtöbb szülő megnyugodott, hogy gyermekvédelmi lépések születtek – mondta el a Magyar Nemzetnek a pedofilellenes törvény melletti kiállással tüntető konzervatív civil szervezet, a CitizenGO kampányigazgatója.

Schittl Eszter szerint az LMBTQ-érzékenyítő foglalkozások célja egy olyan generáció felnevelése, amely kritika nélkül elfogad és támogat olyan biológiai képtelenségeket, mint hogy eldönthetjük, hogy férfiak vagy nők legyünk. Ha ezt sikerül elhitetni a gyerekekkel, onnantól nincs olyan dolog, amit ne lehetne lenyomni a torkukon – vélekedett.

– A magyar közösségünknek nagy siker a pedofilellenes, gyermekvédelmi törvénycsomag, mivel az elmúlt években több tízezren kértük a benne foglaltak meglépését.

Indítottunk petíciót a pedofilok szigorúbb büntetéséért és a gyermekek LMBTQ-befolyásolástól való védelmének érdekében is

– nyilatkozta lapunknak Schittl Eszter, a konzervatív civil szervezet, a CitizenGO kampányigazgatója. – Most ezzel a profilképkampánnyal fejeztük ki az örömünket, támogatásunkat – utalt a Facebookon elérhető keretekre, amelyeket bárki beállíthat, ezzel jelezve, hogy támogatja a gyermekek védelmét az LMBTQ-propagandával szemben. – Nem ellenkampánynak szántuk, hanem az új jogszabály melletti kiállásnak. Az akciót a törvényről való parlamenti szavazás előtti napon indítottuk el, nagyjából egy időben az LMBTQ-lobbi Kossuth téri tüntetésével.

Meg szerettük volna mutatni azt is, hogy bár hangosabbnak tűnhet a globalista oldal, sokan vagyunk a józan ész pártján; a csendes többség támogatja a gyermekek alapvető védelmét a különböző szexuális és LMBTQ-befolyásolástól

– magyarázta a Magyar Nemzetnek az aktivista.

Félrevezették a gyerekeket

Schittl Eszter szerint az elmúlt években gombamód szaporodtak itthon is a kifejezetten kisgyermekeknek szóló LMBTQ-érzékenyítő foglalkozások, kiadványok, bölcsődéseknek és óvodásoknak szánt, homoszexualitást vagy nemváltást propagáló kötetek. – Idáig nem volt törvényi akadálya annak, hogy a szülők tudta nélkül „érzékenyítsék” a gyerekeket a különböző genderidentitásokra és az emberi természettel szembemenő törekvésekre – hívta fel a figyelmet a kampányigazgató.

– A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány Yelon szexedukációs oldala például éveken át félrevezethette a gyerekeket olyan hamis üzenetekkel, mint: „bármilyen furcsa, a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”.

Mindeközben látjuk, hogy nemzetközi szervezetek és kormányok állnak bele kritika nélkül a gyerekek szexuális agymosásának a támogatásába. Az UNESCO szexuális nevelési tananyaga szerint például az 5–8 éves gyermekeknek képessé kell válniuk a gender- és a biológiai szex leírására, illetve arra, hogy miként különbözhetnek egymástól.

– A 9–12 éveseknek már el is kell tudniuk magyarázni, miként fordulhat elő, hogy nem egyezik meg valakinek a biológiai neme a nemi identitásával. Az Egyesült Királyság kormányának honlapján pedig ezt olvashatjuk: „Minden diáknak oktatást kell kapnia a leszbikus, meleg, biszexuális és transzgender kapcsolatokról az iskolai évei alatt” – sorolta a példákat Schittl Eszter. – Ha nem teszünk most preventív lépéseket, ezek a törekvések egy szempillantás alatt itthon is általánossá válhatnak az iskolákban és az óvodákban – tette hozzá.

Kritika nélkül

A civil aktivista kiemelte, hogy az emberi természettel és az alapvető biológiai tényekkel szemben álló genderideológia felülről való terjesztéséhez a védtelen gyerekeket sem szégyellik felhasználni.

– A cél egy olyan generáció felnevelése, amely kritika nélkül elfogad és támogat olyan biológiai képtelenségeket, mint hogy eldönthetjük, hogy férfiak vagy nők legyünk. Ha ezt sikerül elhitetni a gyerekekkel, onnantól nincs olyan dolog, amit ne lehetne lenyomni a torkukon

– vélekedett. Szerinte a legtöbb szülő megnyugodott a gyermekvédelmi lépéseket látva. – A közösségi médiában való eléréseinken látjuk, hogy örültek az emberek, hogy egy közös kampányban kiállva támogathattuk a gyermekek és a szülők jogait – jelentette ki Schittl Eszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyermekek jólétére ártalmas információk és anyagok elleni védelmének szükségességét az ENSZ gyermekjogi egyezményének 17. cikke is tartalmazza, ahogy „a gyermek mindenekfelett álló érdeke” kifejezést is. – Ezzel szemben most a nyugati jóléti társadalmakban a figyelem a gyerekekről a felnőttekre helyeződik át, nekik is egyes lobbicsoportjaikra – mutatott rá az aktivista. – Ezen hangsúlyeltolódás miatt nem esik szó a magyar gyerekek védelméről, amikor a törvény ellen hangosan tiltakoznak – fejtegette.

Itthon még lehet

A törvénnyel kapcsolatos hisztéria kirobbanása óta nem keresték őket LMBTQ-szervezetek, azonban nem zárkóznak el a vitáktól sem.

– Szerencsés helyzetben vagyunk, mert itthon még el szabad mondani az álláspontunkat, Nyugaton sok helyen már nem számít kulturált véleménynek az anya-apa-gyerekek alkotta család mellett felszólalni; egy ilyen kiállást eleve homofóbnak vagy transzfóbnak bélyegeznek

– tette hozzá a kampányigazgató. Szerinte a gyermekek védelmének és biztonságos, zavartalan fejlődésének biztosítása elsősorban a szülők, másodsorban a társadalom közös feladata. – Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatában is az áll, hogy „A szülőket elsőbbségi jog illeti meg a gyermekeiknek adandó nevelés megválasztásában”, az Európai Unió alapjogi chartája 14. cikke szerint pedig a szülőknek joguk van ahhoz, hogy „gyermekeiknek vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak”. Ebből is látszik, hogy az új gyermekvédelmi törvénycsomag összhangban van az emberi jogokkal, és a most duzzadó mesterségesen gerjesztett tiltakozáshullámnak nincsen valós alapja – jegyezte meg Schittl Eszter.

A CitizenGo konzervatív platform közössége újabb petíciót indított a keresztény-konzervatív értékek védelmében, ezúttal azt követően, hogy a Pride szervezői reklámanyagukhoz éppen a Szent Koronát találták felhasználandónak, amellyel a CitizenGO vezetői szerint megcsúfolták azt. A 10 pontból álló kiáltványt eddig több, mint 15 ezren írták alá, köztük 100 közéleti személy.

A közelmúltban a Pride-mozgalom legújabb kampányában szivárványt vont a Szent Korona fölé. A CitizenGO a durva provokáció hatására felhívást adott ki nemzetünk szakrális jelképe védelmében, és az Értékvédők 10 pontját is megfogalmazta. A felhíváshoz az interneten keresztül bárki csatlakozhat, most azonban száz közéleti szereplő nevével is vállalta, hogy kiáll az értékvédő mozgalom kiáltványa mellett – írja közleményében a közösség. A kezdeményezést Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, Pogrányi Lovas Miklós, a XXI. Század Intézet kutatója, valamint Vágvölgyi Gergely, a Vasárnap.hu főszerkesztője jegyzik. Hozzájuk további 97 híres és elismert konzervatív személyiség csatlakozott, akik kinyilvánították: hisznek Istenben, tisztelik nemzeti jelképeiket, felismerik, hogy a család a társadalom alapsejtje, erős nemzet pedig csak családokra épülhet. Vallják, hogy a házasság egy nő és egy férfi szövetsége. Az Értékvédők 10 pontja címmel híressé vált kiáltványhoz eddig olyan személyiségek adták nevüket, mint Székely János püspök, Csókay András, vagy éppen Ferencz Orsolya.
Íme a 10 pont: 1. Hiszünk Istenben. 2. Tiszteljük nemzeti és keresztény jelképeinket, csakis méltó módon használjuk őket. A szivárvány Isten és ember szövetségének bibliai jelképe, a Szent Korona pedig nemzeti és egyben keresztény jelképünk. Elutasítjuk méltatlan lealacsonyításukat, káros ideológiáknak való alávetésüket. 3. Felismerjük, hogy a család a társadalom alapsejtje. Az erős nemzet erős családokra épül. 4. Kimondjuk, amit Alaptörvényünk is megerősít: a házasság egy férfi és egy nő szövetsége. 5. Felismerjük férfi és nő házasságának szép, egymást kiegészítő voltát, illetve azt a csodás ajándékot, hogy szerelmükből új élet fakad. 6. Belátjuk, hogy az emberi nem férfiakból és nőkből áll. Teremtett nemünket megváltoztatni nem lehet. Az ilyen irányú próbálkozás szimpla kozmetika. A saját nemükkel azonosulni nem képes embereknek abban kell segíteni, hogy el tudják fogadni biológiai nemüket. 7. Tudjuk, hogy egy gyermeknek szüksége van szerető anyára és apára. 8. „A gyermeknek joga van ahhoz, hogy lehetőség szerint ismerje a szüleit, valamint ahhoz, hogy ők neveljék.” A gyermek jogairól szóló ENSZ-egyezmény, 7. cikk 9. Megvédjük gyermekeinket az őket befolyásoló és félrevezető LMBTQI-ideológiától, amely az utóbbi időben már őket is célozza. 10. Nem félünk kiállni a számunkra legfontosabb értékek mellett, még ha meg is bélyegeznek minket ezért. Elutasítjuk a Pride és az LMBTQI-ideológia szellemiségét. Azon leszünk, hogy megakadályozzuk, hogy sokaknak szenvedést okozva lerombolják az alapvető értékeket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Nem tanácsolják az amerikaiaknak a franciaországi utazást

POLITIK

Orbán Viktor: Brüsszel nem tiszteli a szuverenitást

POLITIK

Soros dollármédiája próbálja támogatni Magyar Pétert

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat