gender

11 találat
KÜLFÖLD

Hoppá: bepereli a brit kormányt egy házaspár az iskolai LMBTQ-propaganda miatt

A perkereset szerint az Oktatási Minisztérium törvénytelenül erőlteti rá az általános iskolásokra a genderideológiát.

KÜLFÖLD

Már az anyatej is szitokszónak számít, mi lesz ebből?

A genderőrületben nincs megállás. Nem elég, hogy már neutrális nemről is beszélnek, most már az anya és az anyatej sem elfogadható szó.

KÜLFÖLD

Mi történik itt? Végleg száműzték az anya és apa szavakat

Hová tart ez a világ? Az amerikai szövetségi törvényhozásban már nem kívánatos szó az apa és az anya, ahogyan a fiú és a lány, vagy a férj és feleség szó sem.

INSIDER

Genderőrület: már a kártyafiguráknak se lehet nemük?!

A gender ideológia újabb őrült megnyilvánulása jelent meg: Indy Mellink újragondolta a francia kártyát, miután sértőnek találta, hogy a király erősebb a királynőnél. Vajon ezen logika mentén a magyar kártyát, netán a sakkot is újragondolja majd?

POLITIK

KDNP: Utasítsuk el az isztambuli egyezményt!

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) politikai nyilatkozatot terjesztett hétfőn az Országgyűlés elé az isztambuli egyezmény ratifikációjának és kötelező hatályának elutasításáról.

KÜLFÖLD

London polgármestere szerint végtelen számú nemi identitás létezik

Karácsony Gergely épp a múlt héten járt Sadiq Khan londoni polgármesternél, akire követendő példaként tekint a budapesti városvezető.

KÜLFÖLD

Gender őrület: Véget érhet a tinik iparszerű nemátalakítása Nagy-Britanniában

Bíróságon támadták meg azt a brit orvosi gyakorlatot, miszerint egy kiskorú tinédzser szülői belegyezés nélkül is elkezdheti a nemátalakítási procedúrát.

KÜLFÖLD

Eszement ENSZ ajánlás az angol nyelv „reformjára”

Hihetetlen, de tény, hogy a világszervezet beállt a gender ideológia terjesztői mögé. Ajánlásukban az szerepel, hogy az angol nyelvet meg kell tisztítani a férfiakra utaló kifejezésektől.

KÜLFÖLD

Elgurult a britek gyógyszere, nem főzhetnek nők a reklámban

Nagy-Britanniában újabb lépést tettek a "szép új világ" felé, ahol a jelek szerint az lehet a cél, hogy soha semmiben ne lehessen biztos senki. Ezúttal azokat a reklámokat tiltották be, amelyek "hagyományos férfi és női szerepeket" jelenítenek meg. Példáu

KÜLFÖLD

Kirúgták, mert nem akart gender oktatást

Lassan a teljes elmebaj jellemez bizonyos angol iskolákat. Nem elég, ha - képtelenül hangzik, de igaz - 5-11 éves gyermekeknek "érzékenyítő órákat" tartanak, de jaj annak a szülőnek, akinek ez nem tetszik és ellenérzésének hangot is ad.

KÜLFÖLD

Most először lesz transznemű nő a Playboy címlaplánya!

Hugh Hefner halála után valami nagyon különlegessel akart előállni a nyuszis magazin.