1 éve

Már az anyatej is szitokszónak számít, mi lesz ebből?

A genderőrületben nincs megállás. Nem elég, hogy már neutrális nemről is beszélnek, most már az anya és az anyatej sem elfogadható szó.

Az Egyesült Királyságban egyre több állami kórház szülészeti osztályán alkalmaznak nemi szempontból semleges nyelvet az „egészségügyi egyenlőtlenség” leküzdése érdekében.

Például a Brightoni és a Sussexi Egyetemi Kórházban az orvosok és ápolónők már csak „szülő személyekre” hivatkozhatnak, nem pedig anyákra, biztosítva ezzel a transzneműekkel szembeni egyenlő bánásmódot. Megszüntették az anyatej szó használatát, helyette az „emberi tej” kifejezést fogják alkalmazni.

Fotó: Pixabay

Az apa szót is el kell felejteni, ezt a társszülő vagy a második biológiai szülő helyettesíti majd. A kórház szerint a szoptatás is helyettesíthető a „mellkasra helyezéssel”.

Mi ez az őrültség? Nem elég, hogy nő és férfi helyett már 72 nemnél tartunk? Ám mivel a genderek listája folyamatosan bővül, egyesek szerint már száznál tartunk. A genderelmélet hívei a médiától a törvények szövegezéséig már mindent felhasználnak, hogy szélsőséges nézeteiket ráerőltessék az emberekre.

További megdöbbentő részleteket találsz a július 27-én megjelent Ripost7-ben, keresd az árusítóhelyeken.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!