KÜLFÖLD

Sokkoló: fiatal lány ugrott le a hídról – fél koponyáját elvesztette, horrorisztikus sérüléseket szenvedett

Öngyilkos akart lenni a 23 éves lány.
  • Szerző: Ripost

A 23 éves Kayleigh Moore azután, hogy öngyilkossági kísérletet tett, gyökeresen megváltozott az élete. A lány tavaly áprilisában szánta rá magát, hogy leugorjon egy hídról, ám miután egy autós rátalált, sikerült megmenteni az életét.

Fotó: Pixabay

Kayleigh súlyos sérüléseket szenvedett, az agya felduzzadt és bevérzett. több bordája eltört, az arccsontja, a bokája, a lába és a csuklója is eltört. Két azonnali agyi műtéten esett át, hogy enyhítsék az agyára nehezedő nyomás, egyúttal pedig a koponyájának egy részét is el kellett távolítani. Súlyos sérülései ellenére két hét múlva magához tért, és elindult egy hosszú gyógyulási folyamat, ami lassan a végéhez ér.

Kayleigh a Daily Starnak elmondta, hogy nagyon magányosnak érezte magát, és mentális állapota még az iskolában romlani kezdett – ez vezetett végül ahhoz, hogy öngyilkosságot kísérelt meg.

„A legtöbbre nem emlékszem a történtekből, csupán annyit tudok, hogy nagyon rossz lelki állapotban voltam. A „sajnálom„ szót tettem közzé a közösségi oldalamon, ezt meg is tartottam azóta is, hogy emlékeztessen, milyen messze jutottam azóta. Emellett egy rövid videót is megosztottam azzal, hogy „bocsánat”, majd leugrottam„ – magyarázta a fiatal lány, aki azóta hosszú utat tett meg mind a lelki, mind a testi gyógyulás útján.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?