KÜLFÖLD

Sokkot kaptak a szülők: lejött az egészséges gyermekük bőre, 50 műtéten van túl

Csak egy pillanatra nem figyeltek, most a többi szülőt figyelmeztetik, hogy legyenek fokozott körültekintéssel fürdőzés közben.
  • Szerző: Ripost

Jessica-Leigh Cox szerint csoda, hogy fia, Jenson Smith túlélte a szörnyű balesetet, amikor tetőtől talpig borzalmas égési sérüléseket szenvedett. A kétéves gyerek a múlthéten esett át az 50. műtéten, amely bőrátültetést és bélműtétet is tartalmazott, és ennek ellenére anyja azt mondta, hogy gyermeke a szörnyűségek ellenére is folyton mosolyog.

A 29 éves anya azt hitte, hogy az ajtó zárva volt, miközben tavaly februárban forró vizet engedett a kádba. Jensonnak viszont, aki akkor 19 hónapos volt, sikerült belemászni.

Jess és párja egy fröccsenést hallottak, és egyből a fürdőszobába rohantak. A fiút azonnal kihúzták a vízből, ennek ellenére a bőrének a nagy része levált a testéről. Borzalmas állapotban került kórházba súlyos égési sérülésekkel – írja a The Sun.

Az orvosok csak 3 százalék esélyt láttak a leforrázott gyerek túlélésre, nem gondolták volna, hogy a gyermek életben marad. Az erős kisfiú azonban nem adta fel, és a mosoly nem tűnik el az arcáról, igazi kis harcos!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?