KÜLFÖLD

Lebukott a csalfa asszony! Ikreket szült, de két apától

Gyanús lett a férjnek, hogy valóban tőle születtek-e a feleségének ikrei. Az egyik baba ugyan hasonlított rá, de a másik egyáltalán nem. Aztán a DNS-teszt kiderítette, hogy csak az egyik gyerek a férfié, na de hogy lehet ez? Kitől van a másik poronty?
címkék:
  • Szerző: F. G.

A nem mindennapi esetről a Mirror számolt be egy vietnami lap nyomán. Az újság szerint az ázsiai országban született gyerekek már kétévesek, azonos neműek, de az egyiknek vastag, hullámos a haja, a másiknak vékony szálú és egyenes.

A férj rokonai kezdték el oltani az apát azzal, hogy itt valami nem stimmel.

 

Addig-addig, míg apasági tesztet nem kértek, és a DNS-vizsgálat eredménye igencsak meghökkentette a párt. Kiderült, hogy csak az egyik gyerek van a férjtől, a másiknak valaki más az apja.

 

 

Ráadásul a gyerekek valójában nem is ikrek, hanem féltestvérek, akik egy anyától ugyanabban az időpontban születtek.

Az orvosilag igen ritka eset úgy lehetséges, ha az anya a peteérése ideje alatt, pár napon belül, két férfival is ágyba bújik.

Alighanem a vietnami pár esetében is ez történt, de arról nincs hír, hogy mit mondott az urának a csalfa asszony.

Milliárdból egy

Igen kicsi az esélye, hogy ugyanaz az asszony két férfitól szüljön ikreket, kutatók szerint milliárdból az egy az esélye ennek. Korábbi hírekben egy lengyel, egy brit és egy amerikai esetet említenek, ez utóbbiban a bíróságot is megjárta történet. A bírónak arról kellett dönteni, hogy a vélelmezett apa egy vagy két gyerek után fizessen-e gyerektartást. Nos, csak egy gyerek után kell fizetnie…

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?