KÜLFÖLD

„Könyörögtem nekik, hogy hagyják abba„ – egy csapat fiatal szinte halálra vert egy férfit – sokkoló fotók

A fiatal lányok nem kímélték áldozatukat.
  • Szerző: Ripost

A 30 éves Johnny Connorst négy nőből és egy férfiből álló csoport támadta meg, miközben egy buliból sétált hazafelé írországi házába. A négy nő többször is magassarkú cipőjükkel Johnny mellkasán és bordáin ugrált, eközben a csapat férfi tagja is behúzott neki néhányat. Johnny elmondása szerint, ha nem jön arra egy helyi lakos, halálra verték volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elhaladtam a tízes éveik végén járó fiatalok mellett, akik arról érdeklődtek, hogy van-e nálam alkohol. Mondtam nekik, hogy nincs, de tovább erősködtek, agresszívabbá váltak. Cigit kínáltam nekik a baj elkerülése érdekében, de ez nem volt elég nekik, mert inni akartak„ – emlékszik vissza Johnny a történtekre a Daily Starnak. Mint mondja, ezután a férfi leütötte, és a nők közös erővel ellátták a baját.

„Közösen kezdtek el verni öten, miközben a földön feküdtem. Könyörögtem nekik, hogy hagyják abba, de nem tették. Végül egy szomszéd kijött a házból, és mikor megkérdezte, mi folyik itt, elmenekültek” – mondja Johnny, aki megosztotta a szörnyű sérüléseiről készült fotókat. Ezeket ide kattintva lehet megtekinteni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?