KÜLFÖLD

Kisfiai szeme láttára gázolták halálra az édesanyát

A koronavírusos betegeket ápoló nővér éppen családja teszteredményeit vette át, amikor kisfiai felé tartva megtörtént a tragikus baleset.
  • Szerző: Ripost

Az Oroszországi Szentpéterváron brutális baleset szakított el egy édesanyát két pici gyermekétől. A koronavírusos betegeket ápoló nő, éppen a kórházban vette át családjuk koronavírus-tesztjét, amikor megtörtént a baleset.

A nőt csupán egy méter választotta el 4 és 7 éves fiaitól, amikor egy taxis és egy másik kocsis karambolozott közvetlen mellette. A taxis kidöntötte egy közlekedési táblát, ami szó szerint halálra sújtotta az édesanyát.

A kisfiúk sikoltozására figyeltek fel a járókelők, akik közül az egyikük karon ragadta a piciket, hogy ne lássák halott anyjukat.

Az egyik szemtanú a következőket nyilatkozta a The Sunnak: „A gyerekek elugrottak és sikoltozni kezdtek, az egyik járókelő vitte arrébb őket.”

„Szörnyű volt. Szegény gyerekek olyan hangosan sikoltoztak” – nyilatkozta egy másik szemtanú.

A 44 éves Elena Orlova kórházi ápolónőként dolgozott, aki nemrég épült fel a koronavírusból. Éppen a család teszteredményeit ment átvenni kisfiaival. A biztonsági kamera felvételén – amit ide kattintva tekinthettek meg – jól látható, hogy a négyéves kisfiú robogójával, még a hétéves segédkerekű kis biciklijével követte anyukájukat.

Közvetlenül elettük egy Kia Rio típusú taxi megcsúszik az úton és megdönti a táblát, ami agyonüti az édesanyát.

A tragédia bekövetkeztekor a családfő, Sergey, 19 éves fiukkal együtt még házi karanténban volt a koronavírus miatt. A férfi isteni csodának tartja, hogy fiai karcolás nélkül megúszták a balesetet.

„Sokkos állapotban vannak. Még nem mertem nekik elmondani, hogy az anyukájuk meghalt. Azt mondtam, hogy a mentők vitték el, és megpróbálják meggyógyítani. Egy pszichológus segítségét fogom kérni, hogy feldolgozhassák a történteket” – árulta el megtörten Sergey .

A két sofőrt, akik a balesetet okozták őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?