KÜLFÖLD

Ledöbbentek az orvosok: sosem született még kisbaba ilyen elváltozással

A világon elsőként történt meg, hogy három nemi szervvel született meg egy kisfiú. Az orvosok már meg is műtötték a különleges gyermeket.
  • Szerző: Ripost

Az orvosokat is ledöbbentette, amikor meglátták az újszülött kisfiút, aki a világon elsőként három hímvesszővel született.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A különleges gyermek Irak északi részén, Moszul közelében látta meg a napvilágot. A szakértők megállapították, hogy három nemi szerve közül kettő működésképtelen, így azokat egy helyreállító műtét során eltávolították.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A különös eset ráadásul nem is derült ki elsőnek. Akkor jöttek rá a dokik, amikor a szülei visszavitték a kórházba, mert azt hitték, megduzzadtak a herezacskói.

Az édesanyát ezután vizsgálat alá vetették, hogy kiderítsék, szedett-e valamilyen gyógyszert a terhessége alatt, illetve azt is kutatták, hogy a családban előfordult-e már valamilyen genetikai rendellenesség. Azonban egyik eset sem vezetett eredményre – írja a Daily Star.

Azonban az orvosok szerint minden öt-hat milliomodik kisfiú egynél több pénisszel születik, és világszerte körülbelül 100 diphallia esetet regisztráltak már. Így az iraki kisfiú az első triphallia-s kisgyermek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?