KÜLFÖLD

„Nagyon fog hiányozni„ – születésnapja után hirtelen meghalt a gyönyörű 9 éves kislány

Az egész családot megrázta a szörnyű tragédia!
  • Szerző: Ripost

A kis Paige Evans szíve alig két nappal a kilencedik születésnapja után állt le, az apja kétségbeesett próbálkozásai ellenére sem menthette meg gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyönyörű kilencéves kislány tragikus halála azért következett be, mert agyi bénulásban szenvedett, légzése pedig leállt. Bár állandó fájdalmai voltak a mindennapokban, folyton mosolygott a gyermek, és még annak ellenére is élvezte az életet, hogy vak és siket volt.

Többször leállt a szíve

Hosszú időbe telt, mire újraélesztették a kislányt, a mentők pedig elindultak vele a kórházba. Az oda vezető úton azonban megint leállt a szíve. Két órán át küzdöttek, már majdnem feladták, amikor ismét megindult a szívverése. Végül ez sem tartott sokáig, a kislány feladta a harcot.

Már kiskorától kezdve problémái voltak

A gyerkmeknél kiskorától kezdve jelentkeztek nála a súlyos egészségügyi problémák. Nagymamája, Kay Gibb elmondta a Mirrornak, hogy a család nem hagyta, hogy Paige egészségügyi problémái gátat szabjanak annak, hogy a lehető legboldogabb életet éljen.

„Paige annyira boldog volt, hiába voltak állandó fájdalmai. Olyan gyönyörű volt, mindig hatalmas mosoly ült az arcán! Nagyon hiányozni fog nekünk„ - mondta a nagymama.

Azt hitték, túléli

A szülők, illetve a kislány ötéves és kétéves testvérei mind a kórházi ágya mellett álltak, amikor a gyermek örökre lecsukta a szemét.

„Azt hittük, hogy minden rendben lesz, de az orvos kijött, és azt mondta, hogy nem fogja túlélni” - csuklott el a nagymama hangja. „Számunkra megrázó volt ez az egész, főleg úgy, hogy az utóbbi időben olyan jól volt, váratlanul ért minket.„

A család most egy szép szertartást szeretne szervezni a kis hercegnőjüknek, hogy méltóképp búcsúzhassanak el tőle.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?