KÜLFÖLD

Horrorbaleset: hét gyerek és két felnőtt vesztette életét egy frontális karambolban az autópályán

A terepjáró váratlanul letért az útjáról, majd egyenesen nekihajtott egy szemből érkező járműnek.
  • Szerző: Ripost

Életét vesztette hét gyermek és két felnőtt egy borzalmas közlekedési balesetben egy kaliforniai autópályán. A hatóságok úgy vélik, hogy a Dodge Journey terepjáró 28 éves sofőrje elvesztette az irányítást a járműve felett, letért az útról, majd túlkorrigálva a manővert egyenesen belecsapódott egy szemből érkező Fordba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szabályosan haladó Fordban senki nem élte túl a becsapódást. Igaz, csak hatan ülhettek volna a járműben, mégis hét gyerek és két felnőtt utazott a kocsiban, mely az ütközés után kigyulladt – írja a CrimeOnline.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az elsődleges információk szerint a gyerekek 6 és 15 év közöttiek voltak, az elhunytak személyazonosságát eddig nem közölték. A Dodge terepjáró vezetőjét Daniel Lunaként azonosították, s bár a baleset körélményei egyelőre nem ismertek, a rendőrség vizsgálatot indított a vétkes sofőr ellen, hogy kiderüljön: vezetés előtt fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert.

A hatóságok azon is dolgoznak, hogy meghatározzák, milyen sebességgel haladtak a járművek a baleset idején, ugyanis száraz és tiszta volt az idő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?