KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: megölte 9 éves kisfiát egy férfi, hogy ne tudják beoltani

A kisgyermek még csak nem is sejthette miért kellett meghalnia. Az édesanyja saját magát hibáztatja a történtekért.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő, hogy miért vitatkozott össze egy kisfiú elvált szülei kaliforniai otthonukban. Az édesanya szerette volna gyermekének beadatni a kötelező védőoltást, de az apja ezt nem akarta engedni, ráadásul elképesztő okokból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi mélységesen hitt az összeesküvés elméletekben és azt állította, az oltásokat a kormány arra használja fel, hogy irányítsa az emberek agyát.

A vita utáni napokban Stephen O’Loughlin-t és 9 éves fiát, Pierce-t holtan találták az otthonukban. A férfi több lövéssel vette el gyermeke életét, majd maga ellen fordította fegyverét. Az édesanya meggyőződése, hogy vitájuk miatt ölte meg a saját fiát a férfi. A rendőrség a vizsgálatok során sajnos ugyanerre a következtetésre jutott.

A CrimeOnline információi szerint a pár még 2010-ben házasodott össze, majd 2016-ban elváltak a szülők. A bíróság egyetlen gyermeküket közös felügyeletre ítélte. A 9 éves kisfiú még csak nem is sejthette miért kellett meghalnia.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

És ezeket olvastad már?