KÜLFÖLD

Ezért oltatta be magát ötször a román politikus

Egy Janssent, két Pfizert és két AstraZenecát kapott Dragos Dolanescu.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Dragoș Dolanescu azt állítja, hogy ötször oltották be Covid ellen, különböző szérumokkal, a vakcinákat Amerikában és Costa Ricán kapta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Clicknek azt is elárulta, hogy miért.

„Az egész család koronavírusos volt. Az első, aki elkapta a vírust, Ion volt, aki mindannyiunknak továbbadta. Olyan volt, mint a megfázás. 14 napig maradtam a házban. Ezek után öt oltást kaptam az Egyesült Államokban és Costa Ricán. Tudod, sokat járok Miamiba, és ott kaptam a Johnson & Johnson oltóanyagomat, majd beoltattam magam a Pfizerrel, amiből aztán emlékeztető oltást is kaptam. Valamikor az AstraZeneca vakcinát is megkaptam Costa Ricán. Mindent meg akartam tenni a vírus ellen és megmutatni, hogy nincs semmi bajom az oltásoktól. Az egész család megkapta az oltást, kivéve Dariust, a legkisebb fiamat, aki még csak 11 éves” – mondta Dragoș Dolanescu.

MTI/Komka Péter

„Amerre hívtak, mindig állítottam, hogy nem normális, hogy az embereket védőoltásra kényszerítik, mindenkinek magának kell eldöntenie, mit csinál. Ezt tartom, még akkor is, ha súlyosan immunizáltam saját magam” – mondta Dragos, aki Costa Rica és Latin-Amerika politikájában már aktívan részt vett, latin országok szervezetének főtitkáraként. Azt mondja, több mint 5000 Omicron-eset van Costa Ricában.

Dragos reméli, hogy tavasszal haza tud menni Romániába és el tud menni édesapja, a híres népdalénekes, Ion Dolanescu sírjához is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?