KÜLFÖLD

Szívszaggató: a folyóban sodródva találtak rá holtan az eltűnt végzős diákra

A szülei legrosszabb rémálma vált valóra, amikor rátaláltak halott fiukra. A fiatal orvos akart lenni, hogy anyukájának többet ne kelljen dolgoznia.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan fájdalommal kell megküzdenie a mindössze 25 éves Jelani Day, becenevén JJ szüleinek. A rendőrség pillanatok alatt rombolta le minden reménységüket, amikor közölték a családdal: holtan találták meg gyermeküket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Illinoisi Állami Egyetem végzős hallgatójának még augusztus 25-én veszett nyoma. A fiatalt a városi biztonsági kamera felvételei szerint egy bloomingtoni kannabiszboltban látták utoljára.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Pár nappal később, szeptember negyedikén találták meg az egyetemista holttestét, az Illinois folyóban sodródva. Ez körülbelül egy órányira van északra Bloomingtontól, ahol lakott. Később a halottkém azonosította Dayt a fogászati és DNS vizsgálat eredményeivel – számolt be róla a Crime Online.

„Jelenleg a halál oka ismeretlen. Day holttestét toxikológiai vizsgálatnak is alá fogjuk vetni” – közölte a rendőrség.

Day nemrég kezdte meg a második diplomafélévét az ISU-n. Logopédiát tanult, és azt tervezte, orvos lesz, hogy az édesanyjának soha többé ne kelljen dolgoznia.

Az édesanyja, Carmen Bolden Day azt mondta, abban biztos, hogy fia soha nem tenne olyat, ami így elválasztaná őt a szeretteitől.

Édesapja, Bolden Day elmondta, hogy J.J.-nek két testvére és két nővére volt, és ő volt a legkisebb fiú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?