KÜLFÖLD

Döbbenetes videón, ahogy megölik az ellopott kocsijába kapaszkodó férfit

Elképesztő videó látott napvilágot: egy Uber sofőr kocsiját ellopják, a férfi belecsimpaszkodik az ajtóba, ám az akció drámai véget ér.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes képsorokat tartalmaz az a felvétel, amit a The Sun hozott nyilvánosságra. A amerikai 66 éves Mohammad Anwart napja Uber sofőrként ugyanúgy kezdődik, mint bármelyik sofőré: várakozik, hogy címre hívják, Ekkor azonban megjelenik az autójánál két tini lány, egyikük mindössze 13 éves, a másikuk 15. Beülnek Mohammad autójába, ám nem címre szállítást kérnek, hanem magát a kocsit akarják: méghozzá a sofőr nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételen – amit IDE KATTINTVA lehet megnézni – jól látszik, hogy Mohammad a vezető felőli oldalon kiabál az egyik lánnyal, hogy szálljon ki az autójából.

Ám a két tinédzser nem hajlandó elhagyni a kocsit, sőt, a sofőrülésben adó hirtelen gázt is ad. Mohammad azonban belekapaszkodik az autó ajtajába, szinte azon csüng. A videón látni, ahogy nagy sebességgel kikerülnek egy autót az úton, ám a másik oldalon végig korlátok vannak: gyakorlatilag ledarálják az autó ajtajába kapaszkodó férfit.

Megölték a sofőrt autólopás közben

Az akció végén felborultak a kocsival Fotó: Twitter

Az elképesztő akció itt még nem ér véget, a lányok mindezt követően befordulnak az utca sarkán, és hirtelen hatalmas csapódást és kiabálást hallani, összetörték a kocsit, de nem akárhogy: az gyakorlatilag az oldalára borult. Végül mindkettőjüket elfogják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?