INSIDER

Visszavitték az ellopott kocsit, de megtartották a slusszkulcsot

Érdekes történetről számolt be a Ripost-nak egy Üllőn élő férfi. Szücs Ferenc elmondása szerint január 2-án késő este ellopták az autóját a háza elől. Ám, ami ennél is furcsább: a tolvaj meggondolta magát és visszavitte a férfi kocsiját, leparkolt vele, de a slusszkulcsot magával vitte.
  • Szerző: Ripost

Aznap este tíz után értem haza a munkából. Kipattantam az autóból, ám a kulcsot bent felejtettem

- mondta lapunknak Ferenc.

– Amikor másnap reggel indultam volna, kerestem a kulcsot, de nem találtam. Kimentem az autóhoz, és akkor láttam meg, hogy teljesen máshol parkol, mint ahol én hagytam.

Fotó: Ripost

 

Gyorsan átnéztem az autót. Ekkor szembesültem vele, hogy az este elvitték a kocsimat, hiszen az ülések el voltak állítva, a motor még langyos volt, illetve üres volt a tank… Még a rádiót se vitték el, kiszerelték, majd behajították az anyósülés alá. Nem értem ez az egészet. Jelenleg pótkulcsunk van, de zárkulcsunk nincs, így szeretném megkérni a tolvajt, hogy azt is szolgáltassa vissza nekem.

Fotó: Ripost

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre azt írta az ügyben:

„Tájékoztatom, hogy az Ön által jelzett esettel összefüggésben az Üllői Rendőrörs jármű önkényes elvétele miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?