KÜLFÖLD

Egyetemi előadás közben vetkőzött a lány - videóval

A fiatal amerikai lány nemet mondott az idejét múlt társadalmi konvenciókra és fehérnemûben adta elő mélyenszántó gondolatait.

A New York államban működő Cornell egyetemen egyik hallgatója, Letitia Chai fehérneműben prezentálta szakdolgozatának a vázlatát. A fiatal lány azt követően vetkőzött neki, hogy az egyik tanára kritizálta a megjelenését és szóvá tette, hogy nem az alkalomhoz illően öltözött fel – írja az amerikai Breitbart.

Chai a hétvégén kék, hosszú ujjú ingben, és egy rövid farmernadrágban állt ki a nagyérdemű elé, hogy megtartsa prezentációját a szakdolgozatáról. A hallgatóközönség sorai között ült a témavezetője, Rebekah Maggor professzor, aki nyilvánosan kritizálta a lány túlságosan rövid nadrágját. A tanár mindenki füle hallatára  kérdezte a lányt, komolyan ebben a ruhában akarja-e megtartani az előadását, illetve, nem gondolja-e, hogy falatnyi alsója eltereli a fiúk figyelmét a mondandójáról.

 

 

 Több se kellett a lánynak: levette a nadrágját és az ingét, majd a diáktársait is vetkőzésre buzdította. A professzor ekkor azt a költői kérdést tette fel a lánynak, hogy vajon mit szólna mindehhez az édesanyja.

 

A fehérneműs produkció fotói hamar megjelentek a közösségi médiában, és a véleményformálók két táborra szakadtak. Sokan a diák karakán kiállását méltatták, míg a többiek teljesen jogosnak tartották, hogy a tanár kifogásolta hallgató alkalomhoz egyáltalán nem illő öltözékét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?