KÜLFÖLD

Egy radikális muszlim hitszónok szerint homoszexualitást okoz a koronavírus-vakcina

Abbas Tabrizian úgy fogalmazott, hogy „a nyugati vakcinák a legveszélyesebbek ilyen tekintetben.”

Nem mindennapi összeesküvés-elmélettel állt elő egy köztiszteletben álló iráni muszlim hitszónok. Az ajatollahként emlegetett Abbas Tabrizian arra figyelmeztette híveit a közösségi oldalán, hogy mindenki homoszexuálissá változik, aki megkapja a koronavírus elleni védőoltást – írja a Jerusalem Post izraeli hírportál.

„Ne menjetek azok közelébe, akiknek megvolt a COVID-oltása. Homoszexuálisokká váltak”

- fogalmazott a radikális iszlamista a közel 210 000 követővel rendelkező Telegram-fiókján.

Az Irán vallási fővárosának számító Komban élő Abbas Tabrizian nem most először fogalmazott meg világraszóló ostobaságokat a nyugati orvoslással szemben. Tavaly például amerikai és brit orvosi kézikönyveket égetett nyilvánosan arra hivatkozva, hogy „iszlám orvoslás irrelevánssá tette az ilyen kiadványokat.„

”A rezsim többi hitszónokához hasonlóan Tabrizian is a szexualitással leplezi a tudásbeli hiányosságait. Az iráni hitszónokok a tudás és az emberiesség hiányában szenvednek. Valójában a hülyeségek terjesztésének célja az, hogy megpróbálják elijeszteni az embereket az oltástól. Mindeközben persze a rezsim vezetői, és a fontos tisztviselők megkapják a Pfizer vakcináját, de nem biztosítják azt az embereknek azzal az ürüggyel, hogy Nyugatról származik, tehát veszélyes”

- mondta Sheina Vojoudi iráni disszidens a Jerusalem Postnak.

Iránban egyébként halálbüntetéssel sújtják a homoszexualitást. Egy, a Wikileaksen megjelent dokumentum szerint az 1979-es iráni forradalom és 2008 között csaknem 6000 meleg és leszbikus embert végeztek ki az országban. Szakértők szerint ez a szám mára inkább a 10 ezerhez közelít.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?