KÜLFÖLD

Buli után, a villamoson akarták megerőszakolni a 19 éves lányt

A 19 éves áldozatot egy tunéziai migráns támadta meg. Még a villamosról leszállva is követte a diáklányt a perverz férfi.
  • Szerző: WM

A héten kezdődött el a pere annak a 22 éves tunéziai bevándorlónak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megpróbált megerőszakolni egy 19 éves lányt a villamoson. A németországi Krefeld bíróságán azonban hiába várták a migránst, nem jelent meg. A hatóságok ezért ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene, ám egyelőre az sem biztos, hogy az országban tartózkodik-e még. A vádiratból kiderült, hogy a 19 éves áldozat tavaly októberben egy átmulatott éjszaka után reggel 8 órakor tartott hazafelé az egyik helyi villamoson, amikor az észak-afrikai férfi rátámadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Krefeldben közlekedő 44-es villamos

A migráns közeledni kezdett, majd először csak megsimogatta az áldozata arcát, végül megpróbálta megcsókolni. A 19 éves lány védekezi próbált, de a férfi így is beleült az ölébe, majd meg is ölelte. Ennek során a halálra rémült diáknak több testrészét, köztük a mellét is megfogdosta az elkövető.A legdöbbenetesebb dolog azonban csak ezután következett, mivel a migráns letolta a nadrágját, és orális szexre akarta kényszeríteni áldozatát. A fiatal nőnek szerencsére az utolsó pillanatban sikerült leszállnia a villamosról. A horror filmbe illő történetnek ezzel azonban még nem lett vége, mivel a bevándorló még ezután is követte a rémült lányt, akinek a száját az egyik lámpánál utolérve befogta, és megpróbálta egy bokorba berántani. Egy közeledő autós késztette végül menekülésre a támadót – írja az RP nevű német hírportál.

A bíróság azt gondolta, hogy nem áll fent a szökés veszélye, ezért nem rendelte el az előzetes letartóztatást. Ha előkerül valamikor a gyanúsított, és kimondják a bűnösségét, akkor a tunéziai tettesnek 4 évig terjedő szabadság vesztéssel kell számolnia.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?