INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

TEK-ESEK VITTÉK EL BERKI ÜGYVÉDJÉT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berki Krisztián védőjét is korrupciós üggyel gyanúsítják. Több emberrel együtt, köztük más ügyvédekkel összesen közel egymilliárd forintot csalhattak ki egy vállalkozótól. A férfit azzal hitegették, hogy több magas rangú vezetőnek és NAV-osoknak kell fizetniük, hogy ne induljon adóhatósági és büntetőeljárás ellene.

Nézd meg a teljes riportot!

SOKKOLÓKAT KAPNAK A MAGYAR RENDŐRÖK

Sokkolót kapnak a magyar rendőrök. Az Egyesült Államok példája azt mutatja, hogy ez az eszköz életeket menthet, nagyobb a visszatartó ereje, mint egy lőfegyvernek. Erről egy magyar származású amerikai rendőr beszélt a Tényeknek. Egy ilyen eszköz akár fél millió forint is lehet. Egyelőre nem tudni, hogy hány darabot vett a magyar rendőrség. Úgy tudjuk, most még csak a kiképzőket készítik fel az eszköz használatára.

Nézd meg a teljes riportot!

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Nézd meg a teljes riportot!

FELVETTE, AHOGY ERŐSZAKOLJA GYEREKÉT

Saját gyerekét is megerőszakolta egy férfi, társa pedig négyéves testvérét zaklatta rendszeresen, ezt pedig feltöltötték az internetre. Döbbenetes gyermekpornográf tartalmakat terjesztő bűnszervezetre csaptak le a rendőrök összesen nyolc helyszínen. Négy magyar férfit fogtak el, akik egy nemzetközi pedofil fórumot működtettek, aminek több ezer felhasználója volt. A bűnbanda tagjai akár 20 év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM ADOTT CIGIT, MEG AKARTÁK FOJTANI

Vízbe akart fojtani két fiatal egy borsodi férfit, mert az nem adott nekik cigarettát. Rugdosták, ütötték, majd az árokba lökték és még ott is rátapostak, sőt a víz alá nyomták a fejét. Egy arra sétáló nő vette észre a támadást, ő kergette el a kamaszokat, majd hívott mentőt az összevert férfihoz. A kegyetlen tiniket most ítélte el a bíróság.

Nézd meg a teljes riportot!

RENDŐRÖK IS KÓRHÁZBAN A TŰZ MIATT

A párnája alá tette az égő cigarettacsikket egy férfi, ezért gyulladhatott ki a lakása Budapesten, a 16. kerületben. A szomszédok a füstöt vették észre, de hiába dörömböltek az ajtón, a férfi nem ment ki a lángoló lakásból. Akkora volt a füst a lépcsőházban, hogy szinte semmit nem lehetett látni, de legalább a lakók ki tudtak menekülni az épületből. A férfit végül a tűzoltók vitték ki a lakásból, miközben hat rendőr is megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

20 CENTIRŐL LŐTTE ARCON AZ ELADÓT

Elítélték azt a rablót, aki közvetlen közelről lőtte arcon az eladót az egyik szombathelyi dohányboltban. A férfi maszkban rontott be a trafikba, gázpisztolyát a nő fejéhez szegezte és úgy követelte tőle a bevételt. Az eladó hiába mondta neki, hogy megkapja a pénzt, csak ne bántsa, a rabló többször megütötte. Kiderült, hogy a férfit korábban más bűncselekmények miatt már élete végéig börtönre ítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGÉGETT A FIA, ELÍTÉLTÉK AZ APÁT

A teste hatvan százaléka megégett annak a kisfiúnak, aki egy forró vizes fazékba esett Bodroghalmon. Az apja a mosáshoz forralt vizet, az edényt lerakta a földre, a gyerek ekkor botlott meg és beleesett. A férfi azonnal odarohant, kiemelte fiát a forró vízből, de addigra a gyerek már súlyosan megsérült. A férfi beismerte, hogy hibázott, most ítélték el.

Nézd meg a teljes riportot!

KETTEN ÖLTÉK MEG A NYUGDÍJAS FÉRFIT

Ketten öltek meg egy nyugdíjas férfit Budapesten, a 16. kerületben, a saját otthonában. Holttestét az egyik ismerőse találta meg, ő szólt a rendőröknek. Az áldozat egyik rokona szerint a nyugdíjas gyakran zűrös alakokkal ivott a környéken. A rendőrök már elfogtak egy 46 éves nőt és egy 26 éves férfit, ők ölhették meg a férfit. Kihallgatásuk adásunk alatt is tart.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEXRE KÉNYSZERÍTETTE GYEREKEIT

Továbbra is tagadja a bűnösségét az a férfi, aki éveken keresztül zaklatta nem csak saját lányait, hanem nevelt fiát is Szákszenden. A férfi lánya és nevelt gyereke is vallomást tett a törvényszéken. A férfi őket többször orális szexre kényszerítette. A molesztálás akkor derült ki, amikor a lány az iskolájában csaknem 20 oldalon részletezte, hogy mit művelt vele az apja. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉSSEL AKARTA MEGÖLNI FŐNÖKÉT

„Most megöllek!” Ezt kiabálta késsel a kezében egy encsencsi közmunkás és a főnöke felé rohant Szabolcs megyében. A vérengzést az őrjöngő munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó férfit. Hiába vitték el a rendőrök, még a kihallgatásán is azt mondta, ha kiengedik, hazamegy és le fogja szúrni a főnökét. Egyelőre azonban nem megy haza, mert a bíróság letartóztatta.

Nézd meg a teljes riportot!

TELE VOLT A HŰTŐ, FELHÍVTA A 112-T

Éhes volt, ezért felhívta a 112-t egy férfi, egy másnapos telefonáló pedig azért jelentkezett, mert előző este úgy berúgott, hogy nem tudta, milyen nap van. Rendszeresen érkeznek ilyen hívások a 112 -es segélyhívó számra, most újabb elképesztő hangfelvételeket tett közzé a rendőrség. Az is előfordult már, hogy pizzát rendeltek a rendőröktől, de volt, aki a villanyszámlát akarta befizetni.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?