INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ZOKOGOTT A JÉGESŐBEN, ANNYIRA FÉLT

Iszonyú erővel érkezett a vihar kedd este, Borsod megyében jégeső pusztított. Szögligeten például ököl nagyságú jég esett. Az utakat elárasztotta a víz. Több autósnak félre kellett állnia, mivel egy méterre sem lehetett ellátni a szakadó esőben. Volt, aki sírva kiabált az autójában, annyira megijedt.

Nézd meg a teljes riportot!

 

VILLÁM CSAPOTT A HÁZBA, LEÉGETT

Villám csapott Budapesten egy családi házba. A tető teljesen leégett, a ház lakhatatlanná vált. Az ott élő 87 éves asszony azt mondja, akkora volt a durranás, hogy majdnem kiesett az ágyból, az egyik szomszéd pedig azt hitte, hogy petárdáznak. A tűzoltóknak másnap reggel öt órára sikerült teljesen eloltaniuk a tüzet.

Nézd meg a teljes riportot!

 

ÚJRA A DUNA-PARTI KÖVEKRE ZUHANT EGY FÉRFI

Megint a Duna-parti kövekre zuhant egy férfi Budapesten. Most a Batthyány tér közelében esett le egy külföldi férfi. Az elmúlt nyolc napban ez már a harmadik ilyen eset. Múlt hétvégén a Boráros térnél zuhant egy férfi a kövekre, ő két nappal később meghalt. Augusztus elején pedig két férfi zuhant a Lánchíd pesti oldalán a kövekre. Ott azóta hordókból, szalagokból építettek korlátot.

Nézd meg a teljes riportot!

 

JÁRDÁN KERÜLIK KI A DUGÓT A VÁROSBAN

Unják a várakozást, ezért inkább a járdára hajtanak, így kerüli ki több autós is a dugót. Most a TV2 egyik nézője küldött egy felvételt arról, hogy Budapesten egymás után két sofőr is ugyanezzel a módszerrel előzte meg a dugóban várakozókat.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?