INSIDER

Rémes részletek: mindent elmesélt a feleségét feldaraboló magyar hentes

Mindent elmesélt a bírósági tárgyalásán a szörnyû éjszakáról az a nemesgörzsönyi hentes, aki dühében megölte, majd feldarabolta és elégette feleségét...
  • Szerző: Ripost

Hosszúra nőtt haja eltakarta az arcát a nemesgörzsönyi hentesnek, mégis látni lehetett, hogy a sírástól megrándul a teste, amikor a bírónő a vallomásait olvasta a Veszprémi Törvényszéken tegnap. A 42 éves férfi 2017 márciusában indulatból olyan erővel megütötte élettársát, Évát, hogy a nő holtan rogyott össze a kazánházukban. A vita 3 millió forint miatt robbant ki, ami a férfi spórolt pénze volt, és eltűnt a szekrényből. A férfi egy idő után elvesztette minden önkontrollját, és teljes erejével nyakon vágta Évát, aki összeesett.

Amikor rájött, mit tett, bepánikolt, arra gondolt, ki fogja a gyerekeit felnevelni, ha ő börtönbe megy. Bement a házba, látta, hogy Éva fia számítógépezik, nemsokára hazajöttek a lányok is (három gyereket neveltek közösen, Éva fiát és a férfi két lányát). Ellátta őket, majd visszament a kazánházba egy csontozókéssel, és baltával feldarabolta a nő élettelen testét. A részeket a kazánba dobta és elégette. Korábban több évig dolgozott Hollandiában hentesként, marhacsontozóként, az ott megszerzett tudása szerint, gépiesen darabolta fel az asszonyt.

Miután végzett, megetette az állatokat, és öntudatlan állapotban járkált fel-alá az udvaron. Utólag arra sem emlékszik, hogy mit mondott a gyerekeknek. Másnap elment a rendőrségre, bejelentést tett: azt mondta, Éva eltűnt. Később megbukott a poligráfos vizsgálaton. Vallomásában azt mondta: „Megkönnyebbültem, végre elmondhattam, mit tettem. Azzal a tudattal élni, hogy megöltem valakit, nagyon fájdalmas, ehhez képest  a börtön bakfitty” - mondta, majd arról is beszélt, hogy a mai napig rengeteget álmodik a feleségével. Az álmairól és arról, hogy a családja megbocsátott-e a férfinak, a mai ban olvashat.

És ezeket olvastad már?