INSIDER

Magából kikelve kiabált a pátyi boncmester: kiderült, hol rejtőzködik

A hitelek miatt el kellett hagynia addigi otthonát a férfinak.
  • Szerző: Ripost

Megtalálta a Bors a pátyi boncmestert. R. Dénes a jelenlegi felesége házában húzza meg magát, ugyanis a saját ingatlanát a hitelező pénzintézete eladta. Új lakhelyén, egy parányi településen nem sokan tudják, ki költözött oda néhány hónappal ezelőtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi eddig nem állt nyilvánosság elé, hogy magyarázatot adjon tettére, ám fia és lánya megszólalt. Egyöntetűen állították: apjuk nem szörnyeteg. A fia árulta el azt is, hogy már 100 milliós adóssága van a férfinak.

Fotó: Bors

A Bors megtudta, a férfi házát, ahol a két gyermekét is felnevelte, a bank már eladta, mivel a család nem tudta fizetni a törlesztőrészleteket. R. Dénes kálváriája akkor kezdődött, amikor elveszítette feleségét, a gyermekei anyját. Az azóta eltelt években újranősült, így a banki elárverezés ellenére is megoldódott a lakhatása. A férfi odaköltözött a parányi településre, ahol sikerült is őt megtalálni.

A vidéki házban Dénes éppen egyedül tartózkodott, nyitott ablakok mögött. Csengőt ugyan nem találtak a kapuján, ám a diszkrét szólítás is hatásosnak bizonyult. Egy percen belül meg is jelent a megviselt arcú férfi, majd, miután felfedték kilétüket, magából kikelve üvöltözni kezdett, mondván, hogy őt teljesen ellehetetlenítették és tönkretették. Nyilatkozni nem akart, kérdésekre sem válaszolt.

A házaspár csupán néhány hónapja él egy másik községben, nem sokan ismerik R. Dénest, akik viszont tudják, hogy a hírekben szereplő férfiről van szó, nem igazán lelkesednek a jelenlétéért.

„Ijesztő, hogy egy ilyen ember közelében kell élnünk” – mondta az egyik helybéli, és hozzátette: a zsákutcában lakó férfi nem különösebben barátkozik a helyiekkel, amiért magának való embernek tartják őt.

A Bors elérte a férfi jelenlegi feleségét is, de ő közölte, hogy nem érintett az ügyben, ezért nem szeretne nyilatkozni. Szerették volna megkérdezni a horrorház jelenlegi tulajdonosát, egy ingatlanforgalmazó céget, mit szólnak a történtekhez, de többszöri próbálkozásukra sem vették fel a telefont. Az ingatlant nyilván értékesíteni akarják, nagy kérdés, ki szeretne egy olyan házban családi fészket kialakítani, amely ilyen bizarr okok miatt szerepelt a hírekben. A rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben, emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítják R. Dénest.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?