INSIDER

Késsel támadtak egy fiatalra Újpalotán

A Deák téri kettős gyilkosság után most Újpalotán is kést rántottak egy fiatalra.
  • Szerző: Ripost

A információi szerint három tinédzser megtámadott egy fiatal fiút Újpalotán, a Páskomliget utca és a Sárfű utca kereszteződése mögötti parkban hétfő este. Lapunknak a szemtanú számolt be az esetről, akitől segítséget kért a rémült áldozat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Én csak arra lettem figyelmes, hogy egy fiatal fiú rohan oda hozzám, aki reszket és zihál

– kezdte a szemtanú.

Képünk illusztráció

„Elhadarta, hogy késsel fenyegetőzve akarták kirabolni, de mást nem mondott. Ezután a parkból láttam elszaladni három fiatalt... A sértett fiú nem akart rendőrt hívni, félt. Én remélem, hogy csak túlreagálta a dolgot, hiszen tanár vagyok, tudom, hogy a gyerekek szoktak lökdösődni, de mondjuk nem késsel a kezükben. Este elmeséltem a feleségemnek a történteket, majd reggel szóltam a rendőrségnek. Nekünk is kisgyerekünk van, éppen ezért szeretnénk, ha itt nem történne meg az, ami a Deák téren. Vigyázzunk egymásra és a gyerekeinkre!”

Megkerestük az eset kapcsán a rendőrséget, ahol megerősítették a keddi bejelentést, s hozzátették: annak tartalmát a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság vizsgálja. Mint írják: a telefonáló jelezte, bejelentését azért teszi, hogy a környéket a rendőrök ellenőrizzék.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?